Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,651
Hocam bende fragman var sadece nasıl yapcaziyi seyirler bende yarın izlecem
Hocam bende fragman var sadece nasıl yapcaziyi seyirler bende yarın izlecem
bu bilgiyi fazla yaymayalım kapatmasınlar orayıtamam saol ama simdi baktim filmin imdb sayfasına girip ordan linkin basına o imdb yazan yerin onune play yazınca filmi izleyebiliyosun
filmin imdb sayfasına gir linkde imdb yazan yerin onene play yaz bende full var filmHocam bende fragman var sadece nasıl yapcaz
baya yayılmıs aslında sosyal medyadabu bilgiyi fazla yaymayalım kapatmasınlar orayı
İzlenmez bence direktbaslıktada yazıgı gibi oppenheimeri nerden izleyebilirim
7 dalda oscar almıs o kadar kotude degıldır yaİzlenmez bence direkt
Konuya ilgisi olan baksın valla ben sırf popüler diye izlemeye çalıştım hiçbir filmi izlerken bu kadar sıkılmamıştım.
La la land izleme korku filmi oHocam bu arada iyi hatırlattınız, La la land mı yoksa bunu mu izlesem diyordum sizde gözüme soktuğunuz için bunu izliycem bu gece
İsteyen izlesin, herkese kötü gelir de diyemeyeceğim belki konusunu sevenler olur ama anlatım tarzı olarak herkesin oturup izleyip keyif alacağı genele hitap edebilen bir içerik değil bence, saatlerce konuşma izliyorsun gibi bir şey o konuşmalar arasında uyuklamak veya konuşmalar arası bağlantıları kurup keyifle dinlemek izleyene kalmış.7 dalda oscar almıs o kadar kotude degıldır ya
Reis dün akşam izledim bu Nolan film felan yapmayı bilmiyor dayı, 5 dakikada zaman döngüsü değişiyor her zamanı ayrı ayrı takip edip hikayeyi tamamlıyorsun kafam alev alacak nerdeyse sadece diyalog filmi interstallerda aynıydı buda aynı Nolan boş adam.İzlenmez bence direkt
Konuya ilgisi olan baksın valla ben sırf popüler diye izlemeye çalıştım hiçbir filmi izlerken bu kadar sıkılmamıştım.
İzliycem aşk meşk varmış güzel olurLa la land izleme korku filmi o