🔥İndirim Attack Shark R68 He Forget Carbon "Ink Shade" Manyetik Klavye 2.785₺🔥

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,524

7107wmaMc5L._SY1000.webp

Son düzenleme:
çok güzel duruyor ama o keycapsler çok rezil
temuda keycaps seti vardı çift kaplama pbt alttan aydınlatma geçiriyordu tuş yönü aşşağıdaydı fiyatı da güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RGB geçirgenliği yüksek en azından ATK da bulunanlardan.
öyle de ışıklandırmanın devri biti sadelik arıyor insanlar eskiye göre elimde 16 tane klavye var aula f75 i aktif kullanıyorum ışıkları kapalı onda da

temuda keycaps seti vardı çift kaplama pbt alttan aydınlatma geçiriyordu tuş yönü aşşağıdaydı fiyatı da güzeldi

öyle de ışıklandırmanın devri biti sadelik arıyor insanlar eskiye göre elimde 16 tane klavye var aula f75 i aktif kullanıyorum ışıkları kapalı onda da
ama klavyenin iskeleti ve kasası albenili iç aksamıda kaliteli alınabilir keyfe keder keycaps de alınabilir yanında tabi zevk işi

Büyük klavye lazım ya 100 ya da 96 veya şu numlock olmayablarda normal klavye ile aynı mı tuş boyutları vs

Büyük klavye lazım ya 100 ya da 96 veya şu numlock olmayablarda normal klavye ile aynı mı tuş boyutları vs
aynı hocam sadece kiminde bahsettiğiniz gibi numlock kısmı yok kiminde yön tuşlarının olduğu kısımda yok daha küçüklerde f tuşlarının olduğu kısımda yok ben en küçük boyutlu olanı kullanıyorum yani f tuşlarıda yok bende, kaç yıldır kullanıyorum böyle çok tuşlu mmorpg tarzı f tuşlarını da kullanmayı gerektiren oyunlar oynamadıkça hiç ihtiyaç duymadım öneririm

aynı hocam sadece kiminde bahsettiğiniz gibi numlock kısmı yok kiminde yön tuşlarının olduğu kısımda yok daha küçüklerde f tuşlarının olduğu kısımda yok ben en küçük boyutlu olanı kullanıyorum yani f tuşlarıda yok bende, kaç yıldır kullanıyorum böyle çok tuşlu mmorpg tarzı f tuşlarını da kullanmayı gerektiren oyunlar oynamadıkça hiç ihtiyaç duymadım öneririm
Yüzde 65 klavye var rog falchion da uzun süredir kullanıyorum iş yerinde tüm gün klavye kullanıyorum yanlış tuşlara basıyorum zaman kaybı oluyo

Yüzde 65 klavye var rog falchion da uzun süredir kullanıyorum iş yerinde tüm gün klavye kullanıyorum yanlış tuşlara basıyorum zaman kaybı oluyo
Ondan dolayı normal klavye tuş konumları birebir aynı olan bi klavye lazım

bu hangi arzın talebi? doğru dürüst klavye kalmadı artık şu tasarıma bak bi şeffaf çıkar bi yazısız çıkar bi venom tükürüğü gibi çıkar ne olduğu belli değil askeri kamuflaj mı yapmak istedin sigara dumanını mı görselleştirdin hadi kasayı öyle yaptın yandaki ledler neden veya tuşlar neden şeffaf anlamıyorum ne saçma sapan bi hal aldı bu şuna bak bi de yazıları minecraft fontunda yapmislar piksel piksel

klavye çok güzel ama küçük klavye kullanamıyorum şöyle %100 yada %90 küsür olan klavye yok mu ? mekanik ve hotswap olacak şekilde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,145
Üyeler
197,625
Son üye
qlpxr
Geri