hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
özel iso falan kurdum ama microsoft store yok suandada ihtiyacım var birde su videodaki şeyleride yaptım
nedense video kullanılamıyor diyoözel iso falan kurdum ama microsoft store yok suandada ihtiyacım var birde su videodaki şeyleride yaptım
bir kere daha iso kurmaya yürek dayanmaz . halletmemim yolu yokmu isoyu ben kendim kurdumözel isolarda store kurmak çok stabil değil. Çünkü birçok microsoft servisi kapatılıyor ve birini açmak yeterli olmuyor. Tavsiyem temiz resmi bir iso indirip kurun sonra custom ayar yapan uygulamalar var böyle özel servisleri kapatmadan öyle performansı arttırabiliriz techolay paylaşmıştı reels olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
özel isolarda store kurmak çok stabil değil. Çünkü birçok microsoft servisi kapatılıyor ve birini açmak yeterli olmuyor. Tavsiyem temiz resmi bir iso indirip kurun sonra custom ayar yapan uygulamalar var böyle özel servisleri kapatmadan öyle performansı arttırabiliriz techolay paylaşmıştı reels olarak.
win 11 23h2İsletim sistemi ve sürümü nedir?
Windows 11 pro, değil mi?win 11 23h2
evet ama lisans yokWindows 11 pro, değil mi?
çözümü yok mu yaözel iso falan kurdum ama microsoft store yok suandada ihtiyacım var birde su videodaki şeyleride yaptım
eyvallah
güle güle kullaneyvallah
xbox ı da silmişim ben onu nasıl getiiryoruzgüle güle kullan![]()