🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3.799₺

Aydi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,574
Milli monitörümüz tekrar indirimde. Bu fiyat bandında rakipsiz. Satıcı Hepsiburada'nın kendisi, ihtiyacı olanlar gönül rahatlığıyla alabilir.

Link: https://app.hb.biz/b3sblqhLf3KT

6 ayın en düşük fiyatında.

1779102812849.webp

27 inç monitörün yanında çok mu sırıtır sadece Discord YouTube Spotify falan açık olacak
Paranız varsa,bütçeniz kısıtlı değilse sırıtmaz bence. 2. ekran olarak hz düşük 1080p öneriyorlarda fiyat uygun. North Bayou f160 alırsanız monitör kolu olarak tadından yenmez.

hocam fikir olması açısından monitör koluyla beraber fotosu. Ben acayip beğendim 3700e almıştım.
27 inç monitörün yanında çok mu sırıtır sadece Discord YouTube Spotify falan açık olacak

Ekler

• IMG_2071.webp
    IMG_2071.webp
    363.1 KB · Hit: 184
Son düzenleme:
neden sırıtsın 2. monitörün büyük olması dezavantaj bence boynun ağrıyor kafanı çevirecem diye

Ben öyle kullanıyorum ve sırıtmıyor. Ama direkt yan yana durmuyor bende. 2k olan biraz daha önde duruyor.
Ana monitör 4 K oled olacak o yüzden yanında 1080 P monitör çok çirkin durabilir diye korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam fikir olması açısından kendi ayağıyla ve monitör koluyla beraber fotosu. Ben acayip beğendim 3700e almıştım.
Biraz aşağıda kalmış ama sırıtmıyor pek birde Hocam klavyeden memnun musunuz

Ana monitör 4 K oled olacak o yüzden yanında 1080 P monitör çok çirkin durabilir diye korkuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz aşağıda kalmış ama sırıtmıyor pek birde Hocam klavyeden memnun musunuz
Bundan başka kablosuz klavye kullanmadığım için net bir cevabım yok buna. Bana kalırsa bataryası 8k mah'e göre az gidiyor. Bir de dongle yakınında olmadığında lol oynarken bir tık gecikme yapıyor gibime geldi.

Kasım ayında aldığım monitör. Taş gibi maşallah kaliteli bu fiyat bandında daha iyisini bulamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,871
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri