atıgım vıdeoda dusuk kalıte fan demıstıhocam sizde durum nedir ne yaptınız sorun çözümü için bende de aynı durum
atıgım vıdeoda dusuk kalıte fan demıstıhocam sizde durum nedir ne yaptınız sorun çözümü için bende de aynı durum
çöktü site ya inanılmaz ilk defa indirim yakaladım başlık açtım o da hatalı fiyatlandırmaymışhocam sizde durum nedir ne yaptınız sorun çözümü için bende de aynı durum
daha indirime girer mi bu fiyat iyi mibu daha mantıklı olur.
öyle valla emin olamadım az daha koy attığım raijtechi al en azından böyle sorunu yok çekilmez bu sivrisinek gibiatıgım vıdeoda dusuk kalıte fan demıstı
Durumu iade ederek çözdüm hocam.hocam sizde durum nedir ne yaptınız sorun çözümü için bende de aynı durum
buna ne diyorsun sorunu var mı böyleDurumu iade ederek çözdüm hocam.
1st PSU aldım. Onda da var cw ama kasa kapagini kapatınca duyulmuyor.
Psu'dan çok anlamam ben. Bende alırken Yusuf'a sordum. Konusunda sorabilirsin ona cw var mı yok mu diye;![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
buna ne diyorsun sorunu var mı böyle
Başlangıçta az ses geliyordu, şu an ise kasa kapalıyken bile geliyor. İlk ses geldiğinde ekran kartı kaynaklı sanmıştım ancak sesin kaynağının PSU olduğunu geçen hafta fark ettim. Daha önce aldığım FSP marka üründe de aynı sorun çıkmıştı; onu Vatan Bilgisayar'a iade etmiştimDurumu iade ederek çözdüm hocam.
1st PSU aldım. Onda da var cw ama kasa kapagini kapatınca duyulmuyor.