Pc İçin Vpn Önerisi Lazım

Reaksiyon skoru
2,346
Dostlar selam oncelıkle goodbye ne yaptıysam stabıl calısmıyo ve sıkıntılar oluyo onu soylemeyın normalde warp kullanıyodum ama bazı seylere erısemıyorum ve eskısı gıbı degıl kesıntı oluyor. proton vpn cok ovuluyordu onu denıyım dedım asırı yavas free versıyon dıyemı bılmıyorum urban kullandım baska bırsuru sey kullandım ama hepsı cok kotu yardım edersenız sevınırım

valla kral diğer vpnlerde çok kötü çalışıyor en iyi goodbye sana yardımcı olurdu warp da bazen sıkıntı çıkıyor. yani çözüm goodbye

Ücret vermediğin sürece tırt hizmet alırsın. Mullvad VPN veya Proton VPN'in ücretli servislerine bakın. Bu ikisi ücretlilerde en iyisi. Mulvvad aylık $5 bir ücreti var.

Ucuz olarak Avast VPN var. Ama ben Kaspersky, Norton ve Avast (Norton bu arada Avast'ı satın aldı) antivirüslerini kullandım. Fiyatları ucuz ama ücretsiz çoğu VPN'den bile saçma sorunları ve kötü hızları vardı. Verini çalma VPN'i gibi bir şey tamamen. Gizlilik tarafında Mullvad ve Proton'un yanına da yaklaşamazlar. Keza hız tarafında da. Norton antivirüsünü de Avast üretiyor, zaten birbirleri ile verileri paylaşıyorlar. Norton, Avast, AVG hepsi aynı firmanın.

Kaspersky antivirüse dahil edilince daha uyguna geliyor. Ama dediğim gibi hız tarafında çok tırttı. Avast da keza iyi değildi, hatta bazen seçtiğiniz bölgeleri bile algılamıyor.

Son düzenleme:
Dostlar selam oncelıkle goodbye ne yaptıysam stabıl calısmıyo ve sıkıntılar oluyo onu soylemeyın normalde warp kullanıyodum ama bazı seylere erısemıyorum ve eskısı gıbı degıl kesıntı oluyor. proton vpn cok ovuluyordu onu denıyım dedım asırı yavas free versıyon dıyemı bılmıyorum urban kullandım baska bırsuru sey kullandım ama hepsı cok kotu yardım edersenız sevınırım
Ben bir warp kulanıyorum birde dpi ikiside güzel proton kulanıyordumda dediğiniz gibi aşırı yavaş paranız varsa ücretli bilgiler alın bence diğerleri pek iyi değil

Kaspersky kullaniyorum ben ama ücretli arasıra yıllık abonelik indirimi yapıyorlar 200 -300 küsür alıyorum

valla kral diğer vpnlerde çok kötü çalışıyor en iyi goodbye sana yardımcı olurdu warp da bazen sıkıntı çıkıyor. yani çözüm goodbye
hocam ben goodbye acıyorum her seyı yapıyorum hıcbırseyı acmıyo ınsta 30dk de acılıyor resmen herseyı denedım ama cozemıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam oda kotu ya

Kaspersky kullaniyorum ben ama ücretli arasıra yıllık abonelik indirimi yapıyorlar 200 -300 küsür alıyorum
ındırım yakalarsam bakıcam

Ben bir warp kulanıyorum birde dpi ikiside güzel proton kulanıyordumda dediğiniz gibi aşırı yavaş paranız varsa ücretli bilgiler alın bence diğerleri pek iyi değil
hocam warp updateden sonra dıscord acılmıyo uygulamadan anca chrome

Geri