ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 116
3000tl ye oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum kablolu kablosuz farketmez
hocam şimdi bende mikrofon var ama işte mikrofon koyucağı vs yok normal kulaklıklı mikrofonlu istiyorum ama sağlam olsun uzun vade gitsin de istiyorum kablolu kablosuz farketmez https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,18196989.html bunu önerir misniizBu bütçede Fifine H6 alınabilir.
Bütçe biraz artarsa Mchose X9. Hem kablosuz hem de içinden yedek kumaş ped geliyor. Yazın rahat edersiniz. Ayrıca düz pedinin de iç kısmı sert bir kumaştan ve genelde bu tarz pedlerde kulağa değen kısmı serin jelden yapıyorlar.
IEM olur diyorsanız EW200 var, ama ekstra mikrofona ihtiyacınız var.
![]()
SIMGOT EW200 IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Veya yeni bir konu açıp IEM önerisi de alınabilir. Keza bütçe zorlanırsa çok iyi IEM'ler var. IEM tarafında oyuncu kulaklıklarından daha net, şiddetli ve iyi ses alırsınız.
hocam tıklıyorum açılmıyor
hocam düşer mi yineCloud 3 kabloluya bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen 3k ya vardı şuan artmış gene pardon
Bunu önermiyorum tekrar yazamayacağım, kulaklık kategorisine bakın geçen bu öneriye niye önermediğimi yazdım. Keza kulaklık adıyla ve benim adımla forumda araştırma yaparsanız bol bol detay yazdım. Bu ürün en fazla döviz ve marka algısından ₺1500 hak ediyor, şahşi fikrim ₺1000 kulaklık.hocam şimdi bende mikrofon var ama işte mikrofon koyucağı vs yok normal kulaklıklı mikrofonlu istiyorum ama sağlam olsun uzun vade gitsin de istiyorum kablolu kablosuz farketmez https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,18196989.html bunu önerir misniiz
mchose yi ilk defa duydum işten gelince oynuyorum sadece eğer güzel derseniz onu bi zorlayacağımBunu önermiyorum tekrar yazamayacağım, kulaklık kategorisine bakın geçen bu öneriye niye önermediğimi yazdım. Keza kulaklık adıyla ve benim adımla forumda araştırma yaparsanız bol bol detay yazdım. Bu ürün en fazla döviz ve marka algısından ₺1500 hak ediyor, şahşi fikrim ₺1000 kulaklık.
Fifine H6 veya bütçe zorlayıp Mchose X9 alın. Mchose X9 içinden yedek kumaş ped geliyor, yazın rahat edersiniz. İkisinin de mikrofonu ve ses kalitesi iyi ürünler.
mchose yi ilk defa duydum işten gelince oynuyorum sadece eğer güzel derseniz onu bi zorlayacağım
Güzel ürün forumdan çok alan oldu. Mchose X9 inceleme diye aratırsanız donanım arşivi, technopat, techolay'da detayları çıkar.mchose yi ilk defa duydum işten gelince oynuyorum sadece eğer güzel derseniz onu bi zorlayacağım