❌İndirim Bitti! Revenge Nova Akvaryum Kasa 1533 Tl

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,809

Çok büyük bir indirim yok ama tercih edilebilir minik şık bir kasa siyah renkte ve 109 değerlendirmede 4.1 yıldız almış ufak bir kasa fanları orta ses seviyesinde gibi duruyor kablolama hazneleri boyuna göre güzel kasa ihtiyacı ve kesinlikle akvaryum kasa isteyen arkadaşlar alabilir fakat 280mm Ekran kartı desteği gözüküyor ona göre geçici görüntü amaçlı tercihen alınabilir beyazı da 2300 tl siyahı bu fiyata fason giriş seviye kasalar var fat mesh tipte akvaryum isteğini bastıracaktır bir süre

1779123243400.webp

1779123285666.webp

Merhaba..

RTX 5060 TI - H810M

Gigabyte X570 Aorus Elite - Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti Windforce - 11GB

sığar mı? ve kaç mm 'lik sıvı soğutma sığar?

next gaming orion cube gibi veya game master gm-x1 gibi

Son düzenleme:
Fanlar reverse değil gibi, değmez bence.

Fanlar reverse değil gibi, değmez bence.
reverse uygulanmamış fanlara evet düşük bütçede ben görüntü istiyorum diyenler için tercih edilir fat mesh kasaları artık çok tutmuyor kimse çünkü güzellik algısı akvaryum kasalara kaymış durumda genel olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlardaydı zaten, trendyolda 300₺ elektronik kuponuyla 1200e falan geliyordu hatta.

Alıntıyı görüntüle
şuanda da çok yüksek bir indirim yok kuponla tercih edilir sadece 1100 TL'ye mesh gözüküp havalandırması kötü fanları sesli bir kasa vardı geçen yok sattı siparişi teslim alanların çoğu aynı gün iade düştü kasayı kablolandırma boşluklarının kötülüğünden kablo hazneleri kaliteli keşke aynısını kasayı minik tutmak adına dış görüntüde çerçeveyi daha ince gösterebilmek için uygulasalarmış

reverse uygulanmamış fanlara evet düşük bütçede ben görüntü istiyorum diyenler için tercih edilir fat mesh kasaları artık çok tutmuyor kimse çünkü güzellik algısı akvaryum kasalara kaymış durumda genel olarak

şuanda da çok yüksek bir indirim yok kuponla tercih edilir sadece 1100 TL'ye mesh gözüküp havalandırması kötü fanları sesli bir kasa vardı geçen yok sattı siparişi teslim alanların çoğu aynı gün iade düştü kasayı kablolandırma boşluklarının kötülüğünden kablo hazneleri kaliteli keşke aynısını kasayı minik tutmak adına dış görüntüde çerçeveyi daha ince gösterebilmek için uygulasalarmış
Bu paralara reverse fanlı kasalar satıldı o yüzden dedim.

Bu paralara reverse fanlı kasalar satıldı o yüzden dedim.
zokonun bir akvaryum kasası vardı stokta az diye son 3 taneyi alabildim 3 üde müşteriye gitti kendim kullanamadım bekledim tekrar 1700 bandında gelir mi diye şuan en ölüsü face de 3000 civarı geziyor sanırım

1 yıl kadardır kullandığım kasa. Öncelikle üzerinde gelen fanlar 3 adet rgb sanırım kasa düğmesinden 7-8 farklı ayarı vardı. fanlar kaliteli değil sabit rpm döner biraz uğultulu çalışır. Molex bağlantı. (kablosu var mıydı yok muydu hatırlamıyorum. psu kablosuyla bağlamıştım. ) 32 cm kadar gpu sığıyor, 36mm aıo sığmaz. 240mm ile kullanıyorum güncel. Küçük sade çok güzel bir görüntüsü var. şu an 7x fan + 240mm asus ryujin ile kullanıyorum. hepsi sığdı ama tamı tamına sığdı diyebilirim. arkada kablolar da tıkış tıkış ama her şey öyle ya da böyle içine sığıyor. ufak olsun güzel dursun 360mm aio almam diyenler için ideal diyebilirim. ben geçen sene 1700e mi ne almıştım. (görseldeki fanlar stok fanlar değil.)

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-18 at 20.05.07.webp
    WhatsApp Image 2026-05-18 at 20.05.07.webp
    72.1 KB · Hit: 54
  • WhatsApp Image 2026-05-18 at 20.05.07 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-05-18 at 20.05.07 (1).webp
    49.9 KB · Hit: 54
1 yıl kadardır kullandığım kasa. Öncelikle üzerinde gelen fanlar 3 adet rgb sanırım kasa düğmesinden 7-8 farklı ayarı vardı. fanlar kaliteli değil sabit rpm döner biraz uğultulu çalışır. Molex bağlantı. (kablosu var mıydı yok muydu hatırlamıyorum. psu kablosuyla bağlamıştım. ) 32 cm kadar gpu sığıyor, 36mm aıo sığmaz. 240mm ile kullanıyorum güncel. Küçük sade çok güzel bir görüntüsü var. şu an 7x fan + 240mm asus ryujin ile kullanıyorum. hepsi sığdı ama tamı tamına sığdı diyebilirim. arkada kablolar da tıkış tıkış ama her şey öyle ya da böyle içine sığıyor. ufak olsun güzel dursun 360mm aio almam diyenler için ideal diyebilirim. ben geçen sene 1700e mi ne almıştım. (görseldeki fanlar stok fanlar değil.)
ses seviyesi orta denmiş genel olarak kablo alanı dar ama hazne konumlandırmaları kablo gizlemek açısından iyi gördüğüm kadarıyla

ses seviyesi orta denmiş genel olarak kablo alanı dar ama hazne konumlandırmaları kablo gizlemek açısından iyi gördüğüm kadarıyla
kullandığım fanlar kendi arasında kablolu yani tek fanda 4 kablo çıkışı var. kasada olabilecek hemen her şey var. kablo kirliliği 0 diyebilirim. o açıdan biraz eliniz yatıyorsa görsel kirlilik yok. ama şu an 1 kablo daha eklemeye çalışsam aralardan çıkarmak bir tık zulüm :D

kullandığım fanlar kendi arasında kablolu yani tek fanda 4 kablo çıkışı var. kasada olabilecek hemen her şey var. kablo kirliliği 0 diyebilirim. o açıdan biraz eliniz yatıyorsa görsel kirlilik yok. ama şu an 1 kablo daha eklemeye çalışsam aralardan çıkarmak bir tık zulüm :D
bu şekilde minyatür kasaların sorunu bu hocam o da olacak o kadar bedavadan biraz pahalı baktığınız zaman şuan ki piyasada

sarı sitede eski exper grundig boş kasalara 300-500 tl fiyat istendiğini varsayarsak yani

bu şekilde minyatür kasaların sorunu bu hocam o da olacak o kadar bedavadan biraz pahalı baktığınız zaman şuan ki piyasada

sarı sitede eski exper grundig boş kasalara 300-500 tl fiyat istendiğini varsayarsak yani
o şekilde düşünme. psu lu kasalar var 4e 5e. ki ilk başta işimi görsün diye alıyorsun sonra aman gürültüsüz çalışsızn muhabbeti başlıyor ekstra masraf :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,821
Üyeler
197,058
Son üye
mainacs
Geri