Komşu Gürültüsü Bıktım

Reaksiyon skoru
48
22:00 artık insanların istirahata çekildiği, yavaş yavaş yatmaya hazırlandığı bir saat, akşam başlayıp gece 1'lere kadar devam eden bu çocuk çığlığı, koşuşmalar ve şiddetli mobilya seslerinden dolayı artık uyku uyuyamıyoruz. Bundan birkaç ay önce apartman görevlisi ile haber göndertmiştim ama umursamadılar. Şu an da yazı yazıyorum, yarın kapılarına bırakacağım ama umursayacaklarını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
22:00 artık insanların istirahata çekildiği, yavaş yavaş yatmaya hazırlandığı bir saat, akşam başlayıp gece 1'lere kadar devam eden bu çocuk çığlığı, koşuşmalar ve şiddetli mobilya seslerinden dolayı artık uyku uyuyamıyoruz. Bundan birkaç ay önce apartman görevlisi ile haber göndertmiştim ama umursamadılar. Şu an da yazı yazıyorum, yarın kapılarına bırakacağım ama umursayacaklarını sanmıyorum
direkt git kapıyı çal konuş hiç uğraşma yazıyla

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dost turkiyede saglam insan bulmak cok zor insanlar agliyor ya ondan bundan bircogu zaten curuk elma diyecegin tarzda insanlar ugrasiyorsun yasalar devlet bisey yapmiyor o yuzden insanlar ile aranda guven olmasi gereken isler yapmamak (kira borc vs alacakli olacak duruma dusmek toplumsal basit kurallar...)onun yerine net kesin kisisel cozumlere yonelmek en iyi cozum olacaktir halini anliyorum

Ben kavga ediyorlar zannedip sürekli polisi arıyordum. Çünkü avukat falan diğer işler ciddi anlamda sonuçsuz kalabiliyor. Polisi arayıp yukarıda ciddi sesler geliyor sanırım kavga ediyorlar ya da birisi yaralandı falan diyip ihbar ediyordum. Sonuç ebedi sessizliğe kavuştu. Son çaren bu olsun. Sevgiler <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri