The Last Of Us - Part 1 Pc Portu Rezaleti?

SebekeSuyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
917
bu nedir arkadaş 5070ti 7800x3d ile oynuyorum. bu oyun çıktığında en güçlü kart bile 5070ti'dan güçsüz ona rağmen oyunu ultrada oynamayı geçtim high'a bile alınca çöküyo. büyük başarı valla portu yapan ekibin baya emek vermiş olması lazım. tamam kötü optimizasyonu var diyolardı da bu kadar da beklemiyodum. 16gb vram var, oyun 8'i bile dolduramıyo ama gemini'ın dediğine göre vram'den dolayı çöküyo. vay anası. sorun bende mi acaba gerçekten bu kadar kötü müydü? çökmesinden oyuna bağlanamadım part 1 bitti bitecek 0 his nerdeyse. part 2 de böyle mi

Ben rtx3060 ile 2k high grafiklerde 60fps ile bitirmiştim oyunu sorun sizde olabilir mi?

Ben en yüksek ayarlarda ortalama 50-60 fps'de bitirmiştim. Hala düzeltmemişler anlaşılan, daha da düzeltmezler. Part 2'nin optimizasyonu gayet iyi, için rahat olsun.

Sorun sistemde yazılmsal olarak bnce, ben 7500f / 7700xt kart ile sorunsuz yüksek fpslerde bitrmiştim. Oyun orjinal değilmi ? korsanda sorun vardı ben epicten indirmde almıştım sorunsuzdu patchlerle. Yoksa o sistemde donanımsal olarak akar gider. İlk başlarda sorun vardı oyunda yamalarla düzelmişti sonra.

Sorun sistemde yazılmsal olarak bnce, ben 7500f / 7700xt kart ile sorunsuz yüksek fpslerde bitrmiştim. Oyun orjinal değilmi ? korsanda sorun vardı ben epicten indirmde almıştım sorunsuzdu patchlerle. Yoksa o sistemde donanımsal olarak akar gider. İlk başlarda sorun vardı oyunda yamalarla düzelmişti sonra.
sisteme parayı gömünce para kalmadı korsan maalesef. ondandır o zaman

oyun korsanmi orjinalmi bazi oyunlar bendede oyle korsan olunca performans kotu oluyo bazen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nerden yukledin
fitgirldendi hocam

rx6800xt 7500f 4k ultra fsr kalitede bitirmiştim çökme mökme olmadı bende korsan oynadım

Geri