- Bütçe
- 50000
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ortalama 50 bin lira bütcem var ekipman dahil
öncelikle çok güldüm ama ben nvidialı sistem toplamayı düşünüyorum eğer güzel varsa hazır sistemde alabilirim not: mc, spiderman falan oynarım o yüzden ddr4Aman diyim kral sen pc toplama. Attığın sistem çok çok pahalı. Ekipmanları 6-7k civarına mis gibi alırsın. 40-43k'ya DDR5 9060XT 16GB sistem alınıyor.
maşallah Hiroşima! gibi canavar bu canavar şaka bir yana bunu almayın![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ortalama 50 bin lira bütcem var ekipman dahil
Demek istediğim 50K ortalama yazmışsınız ne kadar çıkar esner onu soruyorum.
Kasayı
VENTO VG4202FLA 1000W yapın
Soğutucu da yok bu arada attığım soğutucuyu ekleyin 57K
![]()
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
OMEGA-RADEON /AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
setupa 40-42 arası yatırabilirimEkipmansız bütçeni söylersen daha iyi olur.
Setup 35k Ekipman 15k mı ?
ekipman dahil yazın milletin gözünden kaçıyor, yeni konu açıp detaylı yazarsan daha iyi olabilirsetupa 40-42 arası yatırabilirim
tam 42 setup'a harcarım maksDemek istediğim 50K ortalama yazmışsınız ne kadar çıkar esner onu soruyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önerin için teşekkür ederimekipman dahil yazın milletin gözünden kaçıyor, yeni konu açıp detaylı yazarsan daha iyi olabilir
Ekipman dahil toplam bütçeni söylermisin daha iyi pc alma olanağın olabilir ekipmanlara ciddi para harcamanıza gerek yoktam 42 setup'a harcarım maks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
önerin için teşekkür ederim