Yardım Bütçe Sınırı Yok Gamepad Lazım?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,317
Hiç gamepad kullanmadım hiç ps da kullanmadım hikayeli oyunlardı artık arkama yaslanıp oynamak istiyorum ve gamepad galiba en iyi seçenek bütçe sorun değil benim kullanımım için ideal ürün nedir?
İt takes two başladım gamepadle daha zevklş diyorlsr

Hiç gamepad kullanmadım hiç ps da kullanmadım hikayeli oyunlardı artık arkama yaslanıp oynamak istiyorum ve gamepad galiba en iyi seçenek bütçe sorun değil benim kullanımım için ideal ürün nedir?
İt takes two başladım gamepadle daha zevklş diyorlsr
Konsolog diye bir youtube kanalı var gamepadleri inceliyor. Biraz bakınırsan kendine uygun modeli rahatlıkla bulursun. Bütçe problemi de yok mis gibi. Hayırlı olsun şimdiden.

Konsolog diye bir youtube kanalı var gamepadleri inceliyor. Biraz bakınırsan kendine uygun modeli rahatlıkla bulursun. Bütçe problemi de yok mis gibi. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler inceleyeceğim cyclone2 modelini tavsiye edenler olmuş 3775₺ şuan ne diyorsunuz?

Bütçe yok demek çok ucu açık bir şey bütçe yoksa Flydigi Apex 5 alabilirsin öbür türlü bütçen varsa söyle ona göre önereyim

Bütçe yok demek çok ucu açık bir şey bütçe yoksa Flydigi Apex 5 alabilirsin öbür türlü bütçen varsa söyle ona göre önereyim
Hocam bütçe yok demenin En pahalı ürünü almak anlamına gelmediğini ne zaman anlayacak bu insanlar bilmiyorum. Ayda üç beş saat kullanacağım hiç gamepad kullanmadım benim ihtiyacımı en iyi şekilde karşılayacak ürünü arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe yok demenin En pahalı ürünü almak anlamına gelmediğini ne zaman anlayacak bu insanlar bilmiyorum. Ayda üç beş saat kullanacağım hiç gamepad kullanmadım benim ihtiyacımı en iyi şekilde karşılayacak ürünü arıyorum
Açıkçası pek bilgi sahibi değilim, bütçe problemim olmasa razer wolverine modeline yönelebilirdim.
Yukarda yazdığım kullanım senaryosu için uygun diyorsanız bakayım hocam

Tamam da bir şeyi alabilmeni kriterlerin belirler. Kriterlerini bilemezsek ürün öneremeyiz; bu kriterlerin başını da bütçe belirler. Kimse sana “Ne kadar paran var?” diye sormuyor, “Bir gamepad için ne kadar vermek istiyorsun?” diye soruyor. O yüzden bana bütçeni veya kriterlerini söylersen seni daha iyi yönlendirebilirim. Ayrıca en pahalısı en iyisi olduğu için önermedim; en iyi gamepad olduğunu düşündüğüm için önerdim. Kendim de aynı gamepad’i kullanıyorum, keyfime göre önermiyorum. Bütçe söyleseydin sana Flydigi Apex 5 önermezdim.

Tamam da bir şeyi alabilmeni kriterlerin belirler. Kriterlerini bilemezsek ürün öneremeyiz; bu kriterlerin başını da bütçe belirler. Kimse sana “Ne kadar paran var?” diye sormuyor, “Bir gamepad için ne kadar vermek istiyorsun?” diye soruyor. O yüzden bana bütçeni veya kriterlerini söylersen seni daha iyi yönlendirebilirim. Ayrıca en pahalısı en iyisi olduğu için önermedim; en iyi gamepad olduğunu düşündüğüm için önerdim. Kendim de aynı gamepad’i kullanıyorum, keyfime göre önermiyorum. Bütçe söyleseydin sana Flydigi Apex 5 önermezdim.
Hocam ben kullanacağım senaryoyu söyledim bu senaryoda sana bu yeter tarzı bi öneri lazım yani bana

Hocam ben kullanacağım senaryoyu söyledim bu senaryoda sana bu yeter tarzı bi öneri lazım yani bana
Hocam senin kriterin arkana yaslanıp oyun oynamak. Bunu en pahalısıyla da yaparsın en ucuzuyla da. Arkadaş haklı sana bütçe sormakla. Seçenekleri elemek gerekiyor. Sen ne kadar kullanacaksın? O süre için ne kadar para ayırabilirsin? 15k olan ürünün 15k olmasının da bi sebebi var. Sen zenginim buna bu parayı verebilirim dersen sana onu önerir insanlar. Pahalı olan her zaman iyi olmasa da pahalı bir şeyleri barındırdığı da bi gerçek. Niye bütçe soruyorsunuz diye söylenmek yerine bir yerden başlayıp seçenek elemek lazım.

Bu senaryoda mantıken her gamepad kullanılabilir ki bu tamamen oyun deneyimini değiştiren bir durum o zaman şöyle yapalım ben sana her bütçeye göre söyleyeyim sen arasından beğendiğini al pahalıdan ucuza doğru gidicem

- Flydigi Apex 5
- GameSir G7 Pro
- Flydigi Vader 5 Pro
- GameSir Cyclone 2
- Thunderobot G80 TS
- Flydigi Dire Wolf 4
- PXN P5 8K
- ZD Gaming Classic Legend
- Claw's Tactical Combat
- Thunderobot G30S TE

Aklına gamepadlerle alakalı takılan başka bir şey varsa sorabilirsin

Bu senaryoda mantıken her gamepad kullanılabilir ki bu tamamen oyun deneyimini değiştiren bir durum o zaman şöyle yapalım ben sana her bütçeye göre söyleyeyim sen arasından beğendiğini al pahalıdan ucuza doğru gidicem

- Flydigi Apex 5
- GameSir G7 Pro
- Flydigi Vader 5 Pro
- GameSir Cyclone 2
- Thunderobot G80 TS
- Flydigi Dire Wolf 4
- PXN P5 8K
- Claw's Tactical Combat
- Thunderobot G30S TE

İnternete flydigi apex5 yazınca ürün bulamadım 4 çıkıyor link atar mısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnternete flydigi apex5 yazınca ürün bulamadım 4 çıkıyor link atar mısınız
Wraith sitesinde buldum tamamdır gözümden kaçmış

- Flydigi Apex 5
- GameSir G7 Pro
- Flydigi Vader 5 Pro
- GameSir Cyclone 2
- Thunderobot G80 TS
- Flydigi Dire Wolf 4
- PXN P5 8K
- Claw's Tactical Combat
- Thunderobot G30S TE

Attığınız ürünleri inceledim öncelikle teşekkürler
Apex5 benim kullanımımda ferrariyle ekmek almak gibi bir şey o yüzden gereksiz geldi onu eledim açıkçası.
Cyclone2 altı da bu kadarda düşmeye gerek yok dedirtti
Nihai kararda cyclone 2 ve g7pro arasında kaldım

Geri