❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

3D Secure sistemi bankayla alakalı. Ödeme aracısı kullanıyorlar o da arada patlıyor olabilir.
Klavyeyi almıştım ama okadar saçma sorunlar yaşadımki :) ödeme sayfasında taksit tek çekim seçeneği gelmiyordu haliyle ödeme yap deyince lütfen Kart bilgisini girin uyarısı veriyordu :) üstüne üstelik firmaya kusurun kendilerinden olduğunu dile getirip loglarıma bakmalarını istedim cevap ise tamamen sorduğum sorudan bağımsız cevap

peşin fiyatına 3 taksit yaptım aldım geçtim :D
1779217951601.webp

569 dan stok geldi 😀

170 e aşırı aşırı fırsat zannedip aldım zaten 350 ye varmış 64 gb bellekler neyse köşede kalsın işe yarar

Klavyeyi almıştım ama okadar saçma sorunlar yaşadımki :) ödeme sayfasında taksit tek çekim seçeneği gelmiyordu haliyle ödeme yap deyince lütfen Kart bilgisini girin uyarısı veriyordu :) üstüne üstelik firmaya kusurun kendilerinden olduğunu dile getirip loglarıma bakmalarını istedim cevap ise tamamen sorduğum sorudan bağımsız cevap
sipariş verildikten sonra herkese oto mesaj basmışlar belli.
Yoksa bunlar 48 saat de anca cevap verirler ne akla hizmetse hemen cevaplamışlar müşteri memmuniyeti ön planda(!)

o değilde fark ettiniz mi her indirim bir öncekinden kötü yakında otg dönüştürücü satarlar 1 tl ye

170 e aşırı aşırı fırsat zannedip aldım zaten 350 ye varmış 64 gb bellekler neyse köşede kalsın işe yarar
Alırım lazım değilse lazım oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o değilde fark ettiniz mi her indirim bir öncekinden kötü yakında otg dönüştürücü satarlar 1 tl ye
Daha iyi değil mi otg dönüştürücü de sarar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,877
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri