𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,940
Klavyeyi almıştım ama okadar saçma sorunlar yaşadımki3D Secure sistemi bankayla alakalı. Ödeme aracısı kullanıyorlar o da arada patlıyor olabilir.
Klavyeyi almıştım ama okadar saçma sorunlar yaşadımki3D Secure sistemi bankayla alakalı. Ödeme aracısı kullanıyorlar o da arada patlıyor olabilir.
peşin fiyatına 3 taksit yaptım aldım geçtim![]()
ÜRPĞFWLASRTFPGVĞ ÜAZLFTRZ
USB için garanti pay a gerek yoktu bence ben normal PTT karttan aldımgarantipay sayesinde aldık usbyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ÜRPĞFWLASRTFPGVĞ ÜAZLFTRZ
sipariş verildikten sonra herkese oto mesaj basmışlar belli.Klavyeyi almıştım ama okadar saçma sorunlar yaşadımkiödeme sayfasında taksit tek çekim seçeneği gelmiyordu haliyle ödeme yap deyince lütfen Kart bilgisini girin uyarısı veriyordu
üstüne üstelik firmaya kusurun kendilerinden olduğunu dile getirip loglarıma bakmalarını istedim cevap ise tamamen sorduğum sorudan bağımsız cevap
beyler şaka maka al sata gider miydi bu
beğenmediysen satabilirsin hocam bana170 e aşırı aşırı fırsat zannedip aldım zaten 350 ye varmış 64 gb bellekler neyse köşede kalsın işe yarar
Alırım lazım değilse lazım oluyor170 e aşırı aşırı fırsat zannedip aldım zaten 350 ye varmış 64 gb bellekler neyse köşede kalsın işe yarar
Daha iyi değil mi otg dönüştürücü de sararo değilde fark ettiniz mi her indirim bir öncekinden kötü yakında otg dönüştürücü satarlar 1 tl ye