- Reaksiyon skoru
- 122
Arkadaşlar şöyle kendini ispatlamış, efsaneleşmiş ucuz bir gamepad arıyorum.
Ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi
Şunu indirimde düşürebilirsiniz iyi olur kullanıyorumArkadaşlar şöyle kendini ispatlamış, efsaneleşmiş ucuz bir gamepad arıyorum.
Arkadaşlar şöyle kendini ispatlamış, efsaneleşmiş ucuz bir gamepad arıyorum.
Not aldım hocam eyvallahŞunu indirimde düşürebilirsiniz iyi olur kullanıyorum
Alpha45 hocam atmış linkini indirimde hocamNot aldım hocam eyvallah
Buna daha iyi indirim gelir mi hocam sence![]()
Thunderobot G30S Te Edition Black Hall Effect Tmr Kablosuz Gamepad
Thunderobot G30S Te Edition Black Hall Effect Tmr Kablosuz Gamepad ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm PC Joystick / Gamepad Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Daha iyi indirim beklemeli miyim? Vakit sıkıntım yok. Sadece ucuza harbi FP oranı kapmak istiyorumAlpha45 hocam atmış linkini indirimde hocam
Belli olmaz hocamBuna daha iyi indirim gelir mi hocam sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyi indirim beklemeli miyim? Vakit sıkıntım yok. Sadece ucuza harbi FP oranı kapmak istiyorum
Gelebilir hocam Trendyol da elektronik kuponuyla 300TL indirimle 1100TL'ye almıştım attığım ClawsıBuna daha iyi indirim gelir mi hocam sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyi indirim beklemeli miyim? Vakit sıkıntım yok. Sadece ucuza harbi FP oranı kapmak istiyorum
Eyvallah hocamGelebilir hocam Trendyol da elektronik kuponuyla 300TL indirimle 1100TL'ye almıştım attığım Clawsı
Mesefa eksikliğinden kastınız nedirClaws ı Trendyol Kuponu ile 1200tl ye felan alabilirsin. Çoğumuz nays ile 1000tl den ucuza aldık o fiyatlar için bence on numara ürün. (Trigger ölü bölge ve mesafe eksiği var malesef)