Thermaltake Toughpower Gt 1000w 80+ Gold Psu 5999 Tl Alınır mı?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alınası değil. Neredeyse tüm her yerden kısmalar mevcut. Tüm kapasitörler Çin menşeii'li. Mosfet tarzı bileşenlerden de kısmalar mevcut. Bu kadar pahalı bir ünitede FDB fan olması lazımken sleeve bearing var. Ki en kötü fan türü. Üreticisi XinWeiYe ve platformu XWY. Biraz Noname sayılabilir üreticisi. Ki zaten platform Sanr SM-Z'den alınma. Raijintek Cratos bile daha alınası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapay zeka bir yerlerinden sallamış yine. Thermaltake'in bulk kapasitörü japon değil. CapXon yani Çin menşei'li. (Revizyona göre değişir elbette ama inelemelerde herpsinde CapXon kullanılmış.) Ki bu marka eskiden beri C(r)apXon diye dalga geçilir kalitesi kötü diye.

ENERMAX'ın 10 yıl garantiside yok. ENERMAX Revolution III serisine avrupa için 7 yıl, öbür yerler için 5 yıl veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Bilgiler için sağolasın hocam. Yapay zekâ da napsın görünür internet aleminde ne yazıyorsa onu bulup yorumluyor. %100 dediğine güvenilmez ama temel olarak ihtiyacımız olan bilgileri de sağlıyor.
Senin bilgilerini de duyunca TT'nin bu modelinin markaya olan güvene sırtını dayayarak ucuzu pahalıya sattığı bir model olduğu anlaşıldı. Zaten sabah olmadan TT'yi iptal edip enermax rev. 3 aldım. Üstelik daha ucuza.

Bilgiler için sağolasın hocam. Yapay zekâ da napsın görünür internet aleminde ne yazıyorsa onu bulup yorumluyor. %100 dediğine güvenilmez ama temel olarak ihtiyacımız olan bilgileri de sağlıyor.
Senin bilgilerini de duyunca TT'nin bu modelinin markaya olan güvene sırtını dayayarak ucuzu pahalıya sattığı bir model olduğu anlaşıldı. Zaten sabah olmadan TT'yi iptal edip enermax rev. 3 aldım. Üstelik daha ucuza.
usta şimdi genel kalite bakımından tt ile enermax arasında ne kadar fark var acaba

usta şimdi genel kalite bakımından tt ile enermax arasında ne kadar fark var acaba
Dayı TT noname bir firmaya ürettirip logosunu basmış. Enermax daha köklü bir üretim geçmişine ve tecrğbesçne sahip. Ve tüm kapasitörler japon. Fanı da TT'nin üzerinde bir kaliteye sahip

Dayı TT noname bir firmaya ürettirip logosunu basmış. Enermax daha köklü bir üretim geçmişine ve tecrğbesçne sahip. Ve tüm kapasitörler japon. Fanı da TT'nin üzerinde bir kaliteye sahip
Ne...
1779260113350.webp

Enermax eskiden Seasonic gibi dev psu üreticisiydi. Hatta diğer markalara da üretim yaparlardı. Bildiğim kadarıyla fabrikalarını kapatıp rebranding tipi üretim yaptırıyorlar. Yani 2000 lerde ki enermaxsa gözü kapalı al abi dönemi bitti. Ama yine de kalitelidir powerları Msi ve Gigabyte yaklaşamaz yanlarına.
2000 lerde belli baslı psu ureticisiydi abd de.
seasonic, superflover, fsp, enermax, cvt ilk 5 e yazılırdı..

@yusuf7878 hocam sağ olun, sizin cevabınızdan sonra bende iptal talebinde bulundum. Peki 6000 tl fiyat bandında önerebileceğiniz 1000w bir psu var mıdır yoksa bende Enermax’ı mı alayım?

@yusuf7878 hocam sağ olun, sizin cevabınızdan sonra bende iptal talebinde bulundum. Peki 6000 tl fiyat bandında önerebileceğiniz 1000w bir psu var mıdır yoksa bende Enermax’ı mı alayım?
Zaten o fiyatta 1000W namına pek güç kaynağı yok. ENERMAX alın. Boşta fan sesi biraz fazla gelebilir.

850W olarak Raijintek Cratos'da var. Yalnız onunda fana eğrisi sıkıntılı. Boşta 10-15 dakikada bir fanı açıp kapatıyor.

Raijintek Cratos’un 1000w olanı 6400 tl bu enermaxtan daha iyi bir seçim olur mu? @yusuf7878

Ekler

• IMG_4824.webp
    IMG_4824.webp
    69.4 KB · Hit: 11
Geri