Anakart Hakkında Yardım

9600x
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ryzen master da bile kilitli görünüyor değerleri artırmak düşürmek bütün ayarları denedim

anakartın fiyatı güzel geldi gözüme o ayarları bununla yapabiliyorsam alacağım ilerleyen zamanda da işlemci fln yükseltmeyi düşünüyorum

Hocam şimdi her anakartta 105w tdp yi hazır seçebileceğiniz ayar olmayabiliyor. Ama pbo ayarlarını detaylı yapabileceğiniz yer mevcut olması lazım anakartınızda. ppt, ttdc, edc limitleri girebileceğiniz. Manual olarak ayarlamanız gerekecek. x870 anakartta bu hazır ayar var mıdır mümkün. Ben asus b850-f kullanıyorum bende var mesela.

ayarlar görünüyor fakat işlemiyor hocam ryzen masterdan denedim fakat orda da yükseltip düşüremiyosun
x870 de bunları yapabilirmiyim

her ayarı denedim biosta

ayarlar görünüyor fakat işlemiyor hocam ryzen masterdan denedim fakat orda da yükseltip düşüremiyosun
x870 de bunları yapabilirmiyim

her ayarı denedim biosta
ben b850 de yapabiliyorssam x870 hayli hayli yapılabilir. Ama bios arayüzleri üreticiden üreticiye farklılık gösterir.

Edit: En başta paylaştığınız modelde varmı diye soruyorsanız sitesinde bios geçmiş güncellemelerinde bu bilgi not düşülmüş.

Ekler

• Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    61.6 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,461
Üyeler
196,967