2k Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

Ahmet09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Bütçe
2000
Kablodan bıktığım için kablosuz mouse alcağm. Genelde rekabetci oyunda kullanılacak. Ne önerirsiniz hangi markalara bakılması lazım

hangisi daha iyi bilmiyorum ama hepsinde 3395 sensör var
boyutları ve ağırlıklarında farklar var
genel olarak atk'lar daha iyi

Dareu a950 wing filan nasıldır hocam aradaki farkı vermeye değer mi
hangisi daha iyi bilmiyorum ama hepsinde 3395 sensör var
boyutları ve ağırlıklarında farklar var
genel olarak atk'lar daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya da bu

Son düzenleme:
Dareu a950 wing filan nasıldır hocam aradaki farkı vermeye değer mi

ya da bu
hocam 2000'i geçmesin diye bunları önerdim 2500'e falan daha iyi mouselar var, senin yazdığını ilk defa duydum (dareu) ama sensörü daha iyi

hocam 2000'i geçmesin diye bunları önerdim 2500'e falan daha iyi mouselar var, senin yazdığını ilk defa duydum (dareu) ama sensörü daha iyi
Hocam şuan Glorious Model i kullanıyorum, memnunum tutuşundan filan boşluklu olmasından performansı da iyi aşşağı yukarı bunla aynı performans olsa yeter bana.

gerek var mı sizce 2.5k lara cıkmama

Hocam bu forumlarda bu kablosuz mouseler icin yavaslama takılmadan bahsediyorlar (ajazz falan) bunlarda öyle bir problem yaşanır mı

Hocam bu forumlarda bu kablosuz mouseler icin yavaslama takılmadan bahsediyorlar (ajazz falan) bunlarda öyle bir problem yaşanır mı
hocam mouselarda her üründe farklı bir sey olabiliyor bazılarında direk bozuluyor 2 haftada bazıları 1 yıl gidiyor bazılarında daha da gidiyor yani garanti olmuyor gibi. Elinize gore atk a9 veya vxe alınabilir cok fazlaya gerek yok bence esiri tryhard degilseniz.

bir de sert kullanırsanız bozulması bence daha yüksek olan ürünler ama garanti degil.

hocam mouselarda her üründe farklı bir sey olabiliyor bazılarında direk bozuluyor 2 haftada bazıları 1 yıl gidiyor bazılarında daha da gidiyor yani garanti olmuyor gibi. Elinize gore atk a9 veya vxe alınabilir cok fazlaya gerek yok bence esiri tryhard degilseniz.

bir de sert kullanırsanız bozulması bence daha yüksek olan ürünler ama garanti degil.
Bu delikli hava alan modellerden öneriniz var mı

Hocam bana ait ilandaki mouse için yardımcı olabilirim. Büteçenize göre en iyi seçeneklerden biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,832
Üyeler
197,064
Son üye
ReaLx99
Geri