hangisi daha iyi bilmiyorum ama hepsinde 3395 sensör var
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
boyutları ve ağırlıklarında farklar var![]()
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
genel olarak atk'lar daha iyi
hocam 2000'i geçmesin diye bunları önerdim 2500'e falan daha iyi mouselar var, senin yazdığını ilk defa duydum (dareu) ama sensörü daha iyiDareu a950 wing filan nasıldır hocam aradaki farkı vermeye değer mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya da bu
![]()
MCHOSE A5 V2 Ultra Blue Kablosuz Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Hocam şuan Glorious Model i kullanıyorum, memnunum tutuşundan filan boşluklu olmasından performansı da iyi aşşağı yukarı bunla aynı performans olsa yeter bana.hocam 2000'i geçmesin diye bunları önerdim 2500'e falan daha iyi mouselar var, senin yazdığını ilk defa duydum (dareu) ama sensörü daha iyi
https://forum.donanimarsivi.com/konu/2500-tl-mouse-onerisi.1229042/post-11099948 bu mesajda yazmıştım bakabilirsiniz hocam sensörü en iyisi ve eliniz büyükse uygundurHocam şuan Glorious Model i kullanıyorum, memnunum tutuşundan filan boşluklu olmasından performansı da iyi aşşağı yukarı bunla aynı performans olsa yeter bana.
gerek var mı sizce 2.5k lara cıkmama
Hocam bu forumlarda bu kablosuz mouseler icin yavaslama takılmadan bahsediyorlar (ajazz falan) bunlarda öyle bir problem yaşanır mıhocam 2000'i geçmesin diye bunları önerdim 2500'e falan daha iyi mouselar var, senin yazdığını ilk defa duydum (dareu) ama sensörü daha iyi
hocam mouselarda her üründe farklı bir sey olabiliyor bazılarında direk bozuluyor 2 haftada bazıları 1 yıl gidiyor bazılarında daha da gidiyor yani garanti olmuyor gibi. Elinize gore atk a9 veya vxe alınabilir cok fazlaya gerek yok bence esiri tryhard degilseniz.Hocam bu forumlarda bu kablosuz mouseler icin yavaslama takılmadan bahsediyorlar (ajazz falan) bunlarda öyle bir problem yaşanır mı
Bu delikli hava alan modellerden öneriniz var mıhocam mouselarda her üründe farklı bir sey olabiliyor bazılarında direk bozuluyor 2 haftada bazıları 1 yıl gidiyor bazılarında daha da gidiyor yani garanti olmuyor gibi. Elinize gore atk a9 veya vxe alınabilir cok fazlaya gerek yok bence esiri tryhard degilseniz.
bir de sert kullanırsanız bozulması bence daha yüksek olan ürünler ama garanti degil.
ben bilmiyorum maalesefBu delikli hava alan modellerden öneriniz var mı
Hocam aula v9 pro nasıldırhttps://forum.donanimarsivi.com/konu/2500-tl-mouse-onerisi.1229042/post-11099948 bu mesajda yazmıştım bakabilirsiniz hocam sensörü en iyisi ve eliniz büyükse uygundur
mouse'u bilmiyorum, biraz baktım 3395 sensör var. incelemelerini izlesen daha iyi olurHocam aula v9 pro nasıldır