Arkadaşlar merhaba.
Sizce bu iki ürün arasından hangisi alınır. Alan veya deneyen varsa bilgi paylaşabilir mi teşekkürler.
g29 kullandım 4 sene boyunca bana kalırsa kesin alacam diyorsan pxn v10 al
Arkadaşlar merhaba.
Sizce bu iki ürün arasından hangisi alınır. Alan veya deneyen varsa bilgi paylaşabilir mi teşekkürler.
Shifter yok yanında demi onung29 kullandım 4 sene boyunca bana kalırsa kesin alacam diyorsan pxn v10 al
Varsa bi inceleme videosu link atabilir misinz ?İkisi de alınmaz. Pxn V10 Pro alın.
hayır ama extra shifter alabilirsinShifter yok yanında demi onun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Varsa bi inceleme videosu link atabilir misinz ?
Bende yok fakat Youtube'de aratırsanız inceleme bulabilirsiniz. Bende PXN VD4 var.Varsa bi inceleme videosu link atabilir misinz ?
okuyabileceğin forum konuları var aynı şekilde youtubede de 3-5 farklı video izleyebilirsinShifter yok yanında demi onun
Varsa bi inceleme videosu link atabilir misinz ?
Pxn markasının setlerine bak daha kaliteli ve vereceğin paraya değerAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba.
bununla uyumlu alabileceğim bir shifer önerebilir misiniz meselahayır ama extra shifter alabilirsin
bununla uyumlu alabileceğim bir shifer önerebilir misiniz mesela
Shifter baya iyi evet ama bütçeyi biraz aşıyor V99 u araştıracam bi bakalım![]()
PXN SF U 7+R Vites
SF U vites kolu, H desenli vites yapısıyla gerçek araçlardaki manuel sürüş hissini birebir yansıtırwww.gaming.gen.tr
bütçeyi çok aşar derseniz yine ikisinden daha iyi pxn v99 var
![]()
PXN V99 Uyumlu Direksiyon Seti
V99 Quad-in-One Set, simülasyon sürüş meraklıları için özel olarak tasarlanmış olup 1 metrelik bir arena oluşturur.www.gaming.gen.tr
G29 gibi set sanırım fakat pxn Logitech den daha iyi hissiyat bakımından da oldukça güzel v99 yeni çıktı sanırım görmemiştim![]()
PXN SF U 7+R Vites
SF U vites kolu, H desenli vites yapısıyla gerçek araçlardaki manuel sürüş hissini birebir yansıtırwww.gaming.gen.tr
![]()
V99 Quad-in-One Set, simülasyon sürüş meraklıları için özel olarak tasarlanmış olup 1 metrelik bir arena oluşturur.www.gaming.gen.tr
V99'u kesinlikle Önermem. Yazılım desteği yok, G29 gibi dişli motor kullanıyor ve arıza riski yüksek. V10 Pro'nun altındaki hiç bir seti öneremem.![]()
PXN SF U 7+R Vites
![]()