SUPERGENERAL
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
evetBeyler steam'de 300tl üstü harcama yaptığımda direkt 300tl geri iade mi yapıyor yani
konuya biraz yabancı kaldımda
evetBeyler steam'de 300tl üstü harcama yaptığımda direkt 300tl geri iade mi yapıyor yani
konuya biraz yabancı kaldımda
Microsoftta bakiye yükleyemiyon kiMicrosoftta bakiye yüklesek olurmu yoksa satın alma zorunlumu
Yüklenmiyormuş hocam yüklenir sanıyordumMicrosoftta bakiye yükleyemiyon ki
Ne ayarı? Ayar falan yapmıyorum şansa bağlı.gelmesi için hangi ayarı yapmak gerekiyor ? Bana bugüne kadar sadece 1 kere geldi, 2 yıldır world kullanıyorum.
Katıldığına emin misin veya kartın uygun değildir. her kampanya gözüken uygun olmuyor sonuçta kartın geçerli olmayabiliyorapp storedan harcama yaptım fakat ne kart hareketlerinde gözüküyor ne kampanya ekranında ama aldıgım ürün geldi bilgisi olan var mı?
Kartın mastercard değilse olmaz.app storedan harcama yaptım fakat ne kart hareketlerinde gözüküyor ne kampanya ekranında ama aldıgım ürün geldi bilgisi olan var mı?
mastercard kampanyaya katıldım. microsoft storedan yaptıgım alısverıse iade verdi fakat appledan yaptıgım alısverıste oyun ıcı satım alımımı verıyor fakat kartımda para bile eksilmiyorKartın mastercard değilse olmaz. Kampanyaya katıl demen lazım.
Oyun alırsın Xbox'tan veya game pass alabilirsinYüklenmiyormuş hocam yüklenir sanıyordum
Apple harcaması anında yansıyor hocam. Ben kampanya bitimine 10 dk kala bakiye yükledim. Limit düşmedi.mastercard kampanyaya katıldım. microsoft storedan yaptıgım alısverıse iade verdi fakat appledan yaptıgım alısverıste oyun ıcı satım alımımı verıyor fakat kartımda para bile eksilmiyor![]()