Almayı Düşündüğüm Sistem

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
120000
Bu sistem içime sindi almalı mıyım? bütçeyi daha fazla aşamam .

Ekler

• Screenshot 2026-05-21 141640.webp
    Screenshot 2026-05-21 141640.webp
    82.6 KB · Hit: 100
Attığın sistem için anakart çok giriş seviye VRAM soğutucuları yok 7+2+1 yapıya sahip, PCIE 4.0 ekran kartı portu var, stok kullanım için 9800X3D'ye yeterli ama aşırı giriş seviye kalmış B850 veya güzel bir B650 chipset'e geçmenizi tavsiye ederim.

Attığın sistem için anakart çok giriş seviye VRAM soğutucuları yok 7+2+1 yapıya sahip, PCIE 4.0 ekran kartı portu var, stok kullanım için 9800X3D'ye yeterli ama aşırı giriş seviye kalmış B850 veya güzel bir B650 chipset'e geçmenizi tavsiye ederim.
Evet şimdi farkettim anakart biraz giriş seviye kaçmış hocam.

Bu sistem içime sindi almalı mıyım? bütçeyi daha fazla aşamam .
bu paraya aynı sistemin daha kaliteli parçalı olan versiyonlarını toplayabilirsin hocam. Sadece bu hafta ve gelecek hafta gaming gecesi takip etsen kafadan 3 5k kar edersin veya aynı paraya daha üst segment parçalar seçersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela ram olarak burdan başlayabilirsin üst segment bi ram https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...WIOa-VPfobe0BTPiYDZCE1fi724mV6A8CF3EeGkzsi714

b850 tomahawk veya aurous b850 bakabilirsin soğutucu için bence daha iyi seçenekler aramalısın

Merhabalar herkese yardımları için çok teşekkürler ama sizin dediğiniz gibi ben toplayınca bütçeyi çok aşıyor be yapmam lazım bır de taksitle almak istiyorum ondan dolayısıyla böyle hazır sistemler üzeründen değişiklik yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok teknik bilgi veriyorsunuz ben ilk defa sistem topluyorum pek anlayamıyorum kusura bakmayın :(

Geri