Deniz_Sasuke
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Göz kararı baktığımda anakart giriş seviye ve psu Gold sertifikali alınabilir bu fiyata daha iyi kasalar toplanabilir.Bu sistem içime sindi almalı mıyım? bütçeyi daha fazla aşamam .
Evet şimdi farkettim anakart biraz giriş seviye kaçmış hocam.Attığın sistem için anakart çok giriş seviye VRAM soğutucuları yok 7+2+1 yapıya sahip, PCIE 4.0 ekran kartı portu var, stok kullanım için 9800X3D'ye yeterli ama aşırı giriş seviye kalmış B850 veya güzel bir B650 chipset'e geçmenizi tavsiye ederim.
tabii ki almamalısın o ne hocam leş.Bu sistem içime sindi almalı mıyım? bütçeyi daha fazla aşamam .
bu paraya aynı sistemin daha kaliteli parçalı olan versiyonlarını toplayabilirsin hocam. Sadece bu hafta ve gelecek hafta gaming gecesi takip etsen kafadan 3 5k kar edersin veya aynı paraya daha üst segment parçalar seçersin.Bu sistem içime sindi almalı mıyım? bütçeyi daha fazla aşamam .
çok teknik bilgi veriyorsunuz ben ilk defa sistem topluyorum pek anlayamıyorum kusura bakmayınAttığın sistem için anakart çok giriş seviye VRAM soğutucuları yok 7+2+1 yapıya sahip, PCIE 4.0 ekran kartı portu var, stok kullanım için 9800X3D'ye yeterli ama aşırı giriş seviye kalmış B850 veya güzel bir B650 chipset'e geçmenizi tavsiye ederim.
anakart önerirmisinz120k ya daha iyi sistemler toplanabilir anakart leş
Hocam anakart çok giriş seviye B850 chipset alırsanız daha memnun kalırsınız.anakart önerirmisinz
Hocam anakart çok giriş seviye B850 chipset alırsanız daha memnun kalırsınız.