Gigabyte B840M DS3H - Gigabyte B650M Gaming WiFi6E Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte B840M DS3H - Gigabyte B650M Gaming WiFi6E özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
ben açıkçası b650 wifi olduğu için daha iyi diye düşündüm ama tek m2 2x ram kanalı felan baya kısılmış özellik olarak b840m bence daha dolu işlevsel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şu ana kadar 4070 alan arkadaş yazdı
saramadık ordan 5070 i yada 9070 isağlık olsun ben de b650 için uğraştım ama b840 da işin garibi daha dolu duruyor 3k ya bedava
magic sattı iptal olmama şansı yokburda oyalancaz diye bunu kacırmısız
alabildim ilk defa ama yüzde 99 iptal magic satıyordu
hocam ekran kartının fiyatı duzelmişti enson verebildimi?Bende eşimi gönderdim, çalışan başka mağazadan sipariş verecek ekran kartını. Allah razı olsun. Kutulu teşhir ürün umarım sorun olmaz.
Aldırdım hocam şimdi karttan geçtikhocam ekran kartının fiyatı duzelmişti enson verebildimi?
Sıfır gibi olup olmadığını nereden anlıyorsun?Ben aldım aga sadece saat var kordon sarj cihazı yok haberin olsun demolar da olmuyormuş sanırım benimki sıfır gibiydi bu arada
hayırlı olsun hangisiAldırdım hocam şimdi karttan geçtik
hayırlı olsun hocam gelir inşallahAldırdım hocam şimdi karttan geçtik
üşeniyorum şuanİzmir Balçova koçan yetişir9070 nitro plus için 9070 pure olanda balıkesir ayvalık. 4070 eskidi zaten ona bakma gereği duymadım.
Çizik olmayanı aldım bende seri 10 aldım ya diğerlerinin pili ölmüştü 88 87 piller olmaz.Ben aldım aga sadece saat var kordon sarj cihazı yok haberin olsun demolar da olmuyormuş sanırım benimki sıfır gibiydi bu arada
hayırlı olsun hangisi
Kapalı kutu bende aldım. JİLLLLETTTTT GAYIŞŞŞ GİBİ MÜBAREK. h.oBunu aldık ama umarım eşimi kandırmamışlardırGIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12GB GDDR6X 192Bit Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()