❌İndirim Bitti! 16 GB Rtx 5060ti 18606 Tl

bunu 7500f ile kombinlesek hangi anakartı önerirsiniz fp açısından
B650M kararında olur, fiyat/performans dediğin için üstüne gerek yok. Daha alt bir model de iş görür ama o zaman da RTX 5060 Ti'a ayıp edersin. Hem SSD desteği hem de port zenginliği açısından B650M çok daha iyi bir seçenek olur.

Bende Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V15 var; V14 modeline de bakabilirsin, neredeyse aynılar. Bence fiyatına göre sundukları çok güzel; ben indirimdeyken 5 k ya almıştım.

B650M kararında olur, fiyat/performans dediğin için üstüne gerek yok. Daha alt bir model de iş görür ama o zaman da RTX 5060 Ti'a ayıp edersin. Hem SSD desteği hem de port zenginliği açısından B650M çok daha iyi bir seçenek olur.

Bende Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V15 var; V14 modeline de bakabilirsin, neredeyse aynılar. Bence fiyatına göre sundukları çok güzel; ben indirimdeyken 5 k ya almıştım.
Bu anakartı 1 aydır kullanıyorum fiyatına göre iyi diyebilirim. Ama o ssd tutucu plastiği aşırı leş yapmışlar dikkat edin monte ederken

• Beğen
Reaksiyonlar: glie
telefonla alınca süreç nasıl işliyor?
hocam modelleri sekme olarak acdım. 9070xti söyledim tehsir görünüyo dedi. iade alınmıyo birsey varsa kartta servise gönderirsiniz dedi. sonra bu aldıgımı söyledim. bunda yazmıyo belli degil dedi mail gelince yanında yazıyo tehsir olup olmadıgı onayınıza göre iptal edebilirsiniz dedi. telefondan kart numarası tuşlamaya yönlendiriyor kart tuşluyorsun onay veriyorsun hangi banka ise. mail adresine ürünün bilgisi geliyo bu attıgım gibi. onaylıyorum yazıp geri cevap istiyolar. onaylıyorsun

Beyler sipariş hattını aradım 5060ti 16gb ikiside stoğumuzda yok satıldı dendi bilginiz olsun

Sanıyorum ki Vatanbilgisayardan pek indirim gelmeyecek. Ram sattı ekran kartı sattı. Belki stok bitirme için işlemci ve anakart indirimide gelir yetişen alır beklemedeyiz.

AVMlere gidip vatanın önündeki bankta siteyi mi yenileyeceğiz her gün la bu ne

Topkapı vatana geldim 5060ti eagle falan yok bitirmişler stokkalmamış agalar zorlamaya gerek yok şansımızı denedik😀😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri