❌İndirim Bitti! 32gb Ram 10521 Tl Ddr5

bu piyasada atın 32gb rami 9kya nerde bulcaz ben alırdım en azından yakalayabilsem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iptal ettim hocam başka kişilerde bilgi verince gelir şimdi iade ile uğraştırır gelse bile mağazadan dolayı sahte falan çıkar ben vatancığımı beklemeye devam edim
Vatancığımız bir krallık yapsa da 7 değil 10 a verse yine alırız be

pttavmyi çok gömmeyin beyler 16pmx aldım bi sorun ile karşılaşmadım. İade konusunda da bir sorun yok m2 ssd iade ettim kabul ettiler.

pttavmyi çok gömmeyin beyler 16pmx aldım bi sorun ile karşılaşmadım. İade konusunda da bir sorun yok m2 ssd iade ettim kabul ettiler.
Ben pttavm'den defalarca ürün aldım. Satıcıdan mağdur olduğumda gayet geçerli kupon verdiler, iade ettiğimdede çok hızlı ödemem geldi. Yani illa her platform gibi mağdur olan vardır şahsen ben idefix'in falan önüne koyarım PTT'yi. Tabikide HB veya Amazon değil. Fakat bu iki platform dışındakilerden aşşağı kalır çol bir yanı yok rekabet eder.

Konularda gezerken birisi açtı @Ebulehb cl ve mhz düşük olmasına rağmen 32gb olduğundan bana iyi geldi bir arkadaşta aliden gelen çakma ramler olabileceğinden bahsetti sizce durum nedir risk aldım iptal et derseniz edeceğim

alan kişi soğutucular rame değmiyorsa sahte olduğunu anlasın ordan artık

sahtesi bile ucuz bu paraya. Zaten CL46 ürünün kim niye sahtesini yapsın

Konularda gezerken birisi açtı @Ebulehb cl ve mhz düşük olmasına rağmen 32gb olduğundan bana iyi geldi bir arkadaşta aliden gelen çakma ramler olabileceğinden bahsetti sizce durum nedir risk aldım iptal et derseniz edeceğim

AGİ diye marka ilk kez gördüm bence böyle tr de pek bilinmedik markalardan almamak lazım.

AGİ diye marka ilk kez gördüm bence böyle tr de pek bilinmedik markalardan almamak lazım.
bilmiyorum vallahi risk alıp alan çıkarsa buraya atar ben iptal ettim çoktan satıcı hakkında yorumlar iyi değilmiş zaten onun da katkısı da oldu

Senelerdir TR'de var. Daha önce DDR4 modellerini kullandım. Zaten 5-6 tane çip üreticisi var, Overclock yapmayacaksanız markanın bir önemi yok

bilmiyorum vallahi risk alıp alan çıkarsa buraya atar ben iptal ettim çoktan satıcı hakkında yorumlar iyi değilmiş zaten onun da katkısı da oldu
Öderken bitti, 10 adet alacaktım :(

Senelerdir TR'de var. Daha önce DDR4 modellerini kullandım. Zaten 5-6 tane çip üreticisi var, Overclock yapmayacaksanız markanın bir önemi yok

Öderken bitti, 10 adet alacaktım :(
hiç aldınız mı yoksa 10 adet alırken hepsi mi bitti 1-2 tane aldıysanız gelince foto atar mısınız çok meraklıyım da

hiç aldınız mı yoksa 10 adet alırken hepsi mi bitti 1-2 tane aldıysanız gelince foto atar mısınız çok meraklıyım da
hiç alamadım maalesef. Tek parça sepete ekledim öderken gitti

O değil de 5080'i aldın mı? Ayıptır söylemesi 2 gündür merak ediyorum.
Sizin yüzünüzden konu kilitlendi ahahahah 😅

Halen kararsızım doğrusu. Yani arada az fark var ama yinede o %15'lik farkı istiyorum. Bu farka gerek yok aslında çünkü 5070 Ti her oyuna rahatlıkla yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri