Cat6 Kabloyu Duvara Sabitlemek İçin Kablo Tutucu Önerisi

ssh4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Merhaba arkadaşlar,

Oturma odasından kendi odama Cat6 ethernet kablosu çektim. Kabloyu duvar boyunca daha düzgün ve sabit şekilde götürmek istiyorum. Bunun için bir tarafı duvara yapışan, diğer tarafı da kabloyu içine alacak şekilde çentikli/klipsli olan şeffaf kablo tutuculardan arıyorum.

İki tarafı yapışkanlı bant tarzı birşeyler vardı denedim fakat 1 saat içinde duvardan kendi kendine söküldü. Yani yapışkanı duvara tam tutunmuyor. Duvar boyalı yüzey, bu yüzden sıradan bantlı ürünler pek sağlam olmadı.

Aradığım ürün özellikleri şunlar:

• Şeffaf olması
  • Cat6 ethernet kablosunun rahat şekilde klipsin içine girebilmesi
  • Duvara güçlü şekilde yapışması
  • Zamanla kendiliğinden düşmemesi

Daha önce bu tarz bir ürün kullanıp memnun kalan varsa marka/model veya ürün linki önerebilir mi?

Özellikle boyalı duvarda sağlam tutan şeffaf kablo tutucu önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Neden şeffaf? Ben beyaz kullanıyorum, duvarım da beyaz. Mis gibi duruyor. Beyazı herhangi bir elektrikçiden alabilirsin. Şeffafı ise Google'a yazman gerekir. Hepsiburada'da buldum mesela ama metresi 200 küsür tl.

Neden şeffaf? Ben beyaz kullanıyorum, duvarım da beyaz. Mis gibi duruyor. Beyazı herhangi bir elektrikçiden alabilirsin. Şeffafı ise Google'a yazman gerekir. Hepsiburada'da buldum mesela ama metresi 200 küsür tl.
Bilmiyorum ki hocam ev halkı öyle istiyor xD
Şunlardan lazımda dediğim gibi kuvvetli yapışması lazım

Bilmiyorum ki hocam ev halkı öyle istiyor xD
Şunlardan lazımda dediğim gibi kuvvetli yapışması lazım

Babanı al git elektrikçiye. Şeffaflar gereksiz pahalı. Duvarlar ve tavan beyazsa, beyaz gayet güzel duruyor. Eğer kabul etmezse;

1779383821836.webp

Şöyle bir şey de bakabilirsin. Ufak vidayla duvara da sabitlenir.

Babanı al git elektrikçiye. Şeffaflar gereksiz pahalı. Duvarlar ve tavan beyazsa, beyaz gayet güzel duruyor. Eğer kabul etmezse;

Alıntıyı görüntüle

Şöyle bir şey de bakabilirsin. Ufak vidayla duvara da sabitlenir.
Hocam yapışkanlı lazım bunları gördüm işte dediğim gibi 1-2 saat/gün sonra yapışkanı kalkmayacak ürün lazım. Forum da kullanan varsa ürün linki önerse direkt alacam şimdi gidip bir tane ürün alacam yapışmayacak uğraş dur

Hocam yapışkanlı lazım bunları gördüm işte dediğim gibi 1-2 saat/gün sonra yapışkanı kalkmayacak ürün lazım. Forum da kullanan varsa ürün linki önerse direkt alacam şimdi gidip bir tane ürün alacam yapışmayacak uğraş dur

Bir yapı markete gidip en sağlam çift taraflı bant ile halledebilirsin. Ben elektrikçiden almıştım normal beyaz kablo gizleyici, 2.5 senedir aynı şekile duvarda duruyor. Her şeye bu kadar tutulmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Bir yapı markete gidip en sağlam çift taraflı bant ile halledebilirsin. Ben elektrikçiden almıştım normal beyaz kablo gizleyici, 2.5 senedir aynı şekile duvarda duruyor. Her şeye bu kadar tutulmayın.
Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi en iyisi gidip canlı canlı hapı marketten bakıp almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,050
Üyeler
197,354
Son üye
Vatov
Geri