NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,253
Magic de aynısı %0techburadaysa gönderme ihtimali %0 o yüzden asla yolunuz düşmesin o satıcıya çok mağdur ediyorlar.
Magic de aynısı %0techburadaysa gönderme ihtimali %0 o yüzden asla yolunuz düşmesin o satıcıya çok mağdur ediyorlar.
fiyat çok uygun geldi aldım umarım salaklık yapmamışımdırhttps://pttavm.com/agi-agi560016ud2...00mhz--cl46--desktop--gaming-ram-p-1353483594 Diğer hesabıma giremediğim için konu açamıyorum.yeterki pc açılsın diye alacak varsa.
iptal edeceğim o zaman sanırım gelince doğruluna nasıl emin olabilirimsalaklık yaptın %90 ihtimalle ali expresste satılan çakma ramlere benziyor ram konusunu forumda kim bilir bilmem bir bilene sormak lazım
dediğim gibi sormak lazım anlamıyorsan bu tarz riskleri almamalısın
pcyi 32gb ram yapmak istiyorum elimde 16gb var ve yeterli olmuyor sizce beklenip gelince orjinalliğini mi kontrol etmek iyi olur yoksa iptal etmek mi bunun bi konusunu açayım umarım arkadaş kızmazhttps://pttavm.com/agi-agi560016ud2...00mhz--cl46--desktop--gaming-ram-p-1353483594 Diğer hesabıma giremediğim için konu açamıyorum.yeterki pc açılsın diye alacak varsa.
Alıntıyı görüntüle
Az kaldı şunu alıp geçiçem, indirim beklemekten yoruldum. pc evde ramsiz bekliyor her şeyi hazır.
hocam çokta sahte gibi gelmiyor ama normalde bu aşamaya kadar iptal gelmesi lazımdı. gönderecekler gibi duruyor.Sahte kargo kodu mu kargolanmış görünüyorAlıntıyı görüntüle
Gelirse haber etsene broSahte kargo kodu mu kargolanmış görünüyorAlıntıyı görüntüle
bende de aynı kargoya verildi gözüküyor ama hem burdaki arkadaşların yorumları hemde satıcının yorumlarını gördükten sonra pek umudum yok bakalım gelirse sistemi ddr5 e çeviririm süper olurhocam çokta sahte gibi gelmiyor ama normalde bu aşamaya kadar iptal gelmesi lazımdı. gönderecekler gibi duruyor.
bu gerçek mi ya nasıl fiyat buG.SKILL Trident F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK Memory Module 32 GB 2 x 16 GB DDR5 6000 MHz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
G.SKILL Trident F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK Memory Module 32 GB 2 x 16 GB DDR5 6000 MHz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr