üye olurken üyelik aşamasında giriyordun online işlemlerden kayıt aç kayıt esnasında girmeyi unuttum de kodu gir geri dönüş beklediğini söyleArkadaşlar türknete geçtim yeni türk et kullanan varsa ulaşsında 1 ay ücretsiz kullanalım karşılıklı bide bu nereye yazılıyor biliyor musunuz
Sadece şöyle bir durum var başvuru esnasında vermediğin içinArkadaşlar türknete geçtim yeni türk et kullanan varsa ulaşsında 1 ay ücretsiz kullanalım karşılıklı bide bu nereye yazılıyor biliyor musunuz
Eyw bı arayim müşteri hizmetlerini olmadı destek açarım teßekkürlerSadece şöyle bir durum var başvuru esnasında vermediğin için
şu an verdiğinde
eğer ki faturan kesilmedi ise
standart ilk faturanı öde
ikinci ay bedava
ama ilk faturan kesildi ise
ondan sonra giriş yapılır ise
bir fatura daha ödersin ondan sonraki ay ücretsiz olur
kendi başıma geldiği için biliyorum
Müşteri hizmetlerini arayıp kodu iletebilirsin, ben müşteri olduktan sonra bu şekilde yaptım.Arkadaşlar türknete geçtim yeni türk et kullanan varsa ulaşsında 1 ay ücretsiz kullanalım karşılıklı bide bu nereye yazılıyor biliyor musunuz
Müşteri hizmetlerini arıyorum da mesajlaşmaya yonlendirip duruyor neyse akşam deneyimMüşteri hizmetlerini arayıp kodu iletebilirsin, ben müşteri olduktan sonra bu şekilde yaptım.