%70-%75 Klavye Önerisi

.utku..

80+
Reaksiyon skoru
133
Bütçe
2500
Şuan g213 kullanıyorum membran olmasına rağmen o gıcık sesten ve eşşek gibi olmasından biraz bıktım :)
%70-%75 civarı bir klavye arıyorum f tuşları ve ok tuşları önemli benim için.
Hem yazı hem oyun için kullanılacak.Bütçe 2-3k arası 3k dan fazla veremem maalesef.

Up up

Bu modellerin üstüne malzeme kaliteside eklersek

Manyetik istiyorsanız da k1 he bakın derim
Manyetik olarak bilmem ama f87 kullanıyorum tek kusuru keycapslerde harflerde ışık geçmiyor gene okunuyor hiç sorun değil ancak degistirmmmi tam olur

Manyetik olarak bilmem ama f87 kullanıyorum tek kusuru keycapslerde harflerde ışık geçmiyor gene okunuyor hiç sorun değil ancak degistirmmmi tam olur
Yani sonradan shine through özellikli keycaplerle değişim yapılabilir

Daha uygun fiyatlı arasanız bu var. Şuan stoğu yokmuş ama gelebilir.

Türkçe olarak shine through bulmak neredeyse imkansız malesef

Şuan g213 kullanıyorum membran olmasına rağmen o gıcık sesten ve eşşek gibi olmasından biraz bıktım :)
%70-%75 civarı bir klavye arıyorum f tuşları ve ok tuşları önemli benim için.
Hem yazı hem oyun için kullanılacak.Bütçe 2-3k arası 3k dan fazla veremem maalesef.
howl 75 al

Bu modellerin üstüne malzeme kaliteside eklersek

Manyetik istiyorsanız da k1 he bakın derim
F75 amazon depoda 2300 e düşüyor kuponla 2100 e geliyor bence en mantıklısı o gibi şuan sizce?

Yani sonradan shine through özellikli keycaplerle değişim yapılabilir

Daha uygun fiyatlı arasanız bu var. Şuan stoğu yokmuş ama gelebilir.

Türkçe olarak shine through bulmak neredeyse imkansız malesef
O shine throut nedir hocam bilmediğimden soruyorum + şeklindeki keycaps kenarında 2 çıkıntı var o mu?

Konfor istiyorsan akko 5075b plus bak mekanik switch ama yapısı gereği baya rahat bir klavye sesi de baya iyi bende var aktif kullanıyorum ama bütçenizi aşıyormuş

Manyetik switch olarak genelde şunu öneriyorlar

Geri