SİSTEM TAVSİYESİ 6000-7000

BQQLL

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar hepinize iyi günler yaklaşık 2 senedir biriktirdiğim para ile monitör hariç 6000Tl bütçem var max 7000 olabilir. Sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Sadece oyun odaklı çok nadir video editlerim o da ağır videolar olmaz. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar hepinize iyi günler yaklaşık 2 senedir biriktirdiğim para ile monitör hariç 6000Tl bütçem var max 7000 olabilir. Sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Sadece oyun odaklı çok nadir video editlerim o da ağır videolar olmaz. Şimdiden teşekkürler.
dostum monitör (144 hz 1 ms) ile birlikte 6225 TL SSD ve HDD var SSD yi sistem için HDD yi oyun program vs umarım işini görür ben de böyle bişey arıyorum

dostum monitör (144 hz 1 ms) ile birlikte 6225 TL SSD ve HDD var SSD yi sistem için HDD yi oyun program vs umarım işini görür ben de böyle bişey arıyorum
Dostum yeni gördüm tavsiyen için teşekkürler. Amd ekran kartına laptobumdan dolayı karşıyım biraz bu sisteme 1660 nasıl olur

Dostum yeni gördüm tavsiyen için teşekkürler. Amd ekran kartına laptobumdan dolayı karşıyım biraz bu sisteme 1660 nasıl olur
1660 super iyi gider kanka

En kötü 5600xt ile toplarsın. 1660 super alma. 2060 iyi olur.

1660 super mis gibi 6 gb kanka galax ın 1 click ile OC de oluyor mis
Ee ? 5600xt ile arasındaki fark kalkıyor mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2060 daha mantıklı olabilir çok aşırı oyunlar oynamayacağım ama daha ileriye dönük olabilir

Bu kartta olabilir. Peki ikinci el 1080ti almak sıkıntı yaratabilir mi?
Bulabilirsen temiz ikinci el 1080ti al. Daha iyi olur.

2060 daha mantıklı olabilir çok aşırı oyunlar oynamayacağım ama daha ileriye dönük olabilir

Bu kartta olabilir. Peki ikinci el 1080ti almak sıkıntı yaratabilir mi?
temiz ve güvenilir bir yerden alırsan neden olmasın kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri