🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Renz

80+
Reaksiyon skoru
71

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama ben göremedim. Ürün ön siparişe açılalı 1-2 gün oldu. Dış kasası alüminyum alaşım olan bir klavye ve benzer kalitedeki plastik kasalı klavyelerle aynı fiyatlara satılıyor hemen hemen.
Baileys renginde FR4 plate, Dark World renginde polikarbonat plate mevcut. İkisini de kullandım, genelde polikarbonatlar biraz daha esnek oluyorken FR4 daha stabil oluyor. Ama aşırı büyük farkları olmadığı için klavye rengine göre tercih yapın derim. Ayrıca bildiğim kadarıyla kutu içinden coiled kablo da çıkıyor, alt kısıma videosunu bırakırım.
KEYMO veya EFORSUZ kodunu kullanınca 3200 TL'ye geliyor, ihtiyacı olan yada alüminyum alaşım denemek isteyen kaçırmasın derim.

GÜNCELLEME(25.05.2026): Arkadaşlar konuyu yükseltiyorum çünkü yeni modeller geldi, bazılarının fiyatı arttı ama hala uygun fiyatlı olduklarını düşünüyorum. Bir göz atın derim.

Driver'a buradan ulaşabilirsiniz. Sayfayı biraz aşağı kaydırıp download yazan yere tıklayın orada karşınıza çıkar.

1780569421110.webp

Son düzenleme:
Asus Rogue Falcon kullanıyorum 75 veya 96 klavyeye geçmem gerekiyor sizce bu nasıl bir model tercih edilir mi genelde JS oynuyorum

Kutu içinden gri coiled kablo çıkıyor , plastik kasa klavye fiyatına satılıyor bedava kaçırmayın :)

zamanında yurtdışından daha pahalıya geliyordu ve fr4 plate ile gelmiyordu bilginiz olsun

9a9e3e60-b4b0-463f-999f-82a3ef38d9aa.webp

Asus Rogue Falcon kullanıyorum 75 veya 96 klavyeye geçmem gerekiyor sizce bu nasıl bir model tercih edilir mi genelde JS oynuyorum
Boyut ve tasarım olarak sana uygunsa bu fiyata kaçırma derim, plastik kasa fiyatına satılıyor şu anda.

M1w V3 he-sp yerine almak mantıklı değil galiba ama cok güzel klavye

Düz he75 alıp satmıştım zamanında, bu fiyata görünce wireless olanı da aldık bakalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
ben linke tıklayınca siteye girip 1 saniyede google.com a gidiyor sayfa :) ürünü göremedim bile

M1w V3 he-sp yerine almak mantıklı değil galiba ama cok güzel klavye
Mekanik yoksa elinde düşünebilirsin hocam aslında ama aşırı gerekli mi dersen değil tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben linke tıklayınca siteye girip 1 saniyede google.com a gidiyor sayfa :) ürünü göremedim bile
Hocam sanki sende sıkıntı var gibi, bende hala giriyor çünkü. Farklı bir cihazdan dene istersen.

Manyetikler yaygınlaşmışken ne kadar mantıklı bilemedim ama özellik ve tasarım olarak çok premium duruyor

Mekanik yoksa elinde düşünebilirsin hocam aslında ama aşırı gerekli mi dersen değil tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sanki sende sıkıntı var gibi, bende hala giriyor çünkü. Farklı bir cihazdan dene istersen.
Manyetik güzel full menyetik Alicam ilerde 8k bulursam muhtemelen %75 sarmıyor 98 veya %100 iso bakıyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
siyah olsa direkt çekerdim

• Beğen
Geri