Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,052
Watch se 3 cihazının içinden çıkan kablo şarj etmiyor mu bunu hocam ?kordondan bir şey olmaz 100-200tl, şarj cihazı pahalı kaçıyor mecbur alcam![]()
Watch se 3 cihazının içinden çıkan kablo şarj etmiyor mu bunu hocam ?kordondan bir şey olmaz 100-200tl, şarj cihazı pahalı kaçıyor mecbur alcam![]()
ediyorda onu kuzene sattım bunu alınca, evdede başka yok mecburen 1200tl vericezWatch se 3 cihazının içinden çıkan kablo şarj etmiyor mu bunu hocam ?
Anladım hayırlı olsun bana üstünde olan kayış olmadı dışardan aldım bir de şarj kablosu aldım da en yakın zamanda orjinal olanı alacağım kaza bela olmasın iyi günlerde kullanmağazada şarj etmemi dahi izin vermediler üstelemedim, evde kendim çıkardım zor bir şey değilmiş yt videoları dolu.
Kanka ben bunu aldım ya üzmez herhalde 1200TL çok geldi bana.ediyorda onu kuzene sattım bunu alınca, evdede başka yok mecburen 1200tl vericez
www.n11.com
Onlar kendi sisteminden ayırıyor fatura kesildigi zaman sistemden düşüyor stokSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen varsa bı bakabilir
Bende öylesine aradım. Doğrudan stokta yok denildiSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen varsa bı bakabilir
kapalı kutumu geldi hocam teşhir ile ilgili bi ibare varmıydıB840M anakart geldi soketi sorunsuz duruyor bu ürün temiz geldi gibi teşhir gibi durmuyor
soketten daha iyi anlayan var mıdır
beni arayıp teşhir ürün diyen olmadı ikisinde de teşhirse arayıp mutlaka bilgi vereceğiz demişlerdi kutu rahat açılıyordu gigabyte tarafı hep böyle basit bir bant vardı onu açtım anakart temiz gözüküyor mağazadaki stoklarda da teşhir 2-3 tane gerisi az kaldı ibaresi vardı yüksek ihtimal anakartı sıfır gönderdiler kutu biraz izli belki ondan teşhir yazdılar ya da bilmiyorumkapalı kutumu geldi hocam teşhir ile ilgili bi ibare varmıydı
anladım hayırlı olsun hocam tekrardanbeni arayıp teşhir ürün diyen olmadı ikisinde de teşhirse arayıp mutlaka bilgi vereceğiz demişlerdi kutu rahat açılıyordu gigabyte tarafı hep böyle basit bir bant vardı onu açtım anakart temiz gözüküyor mağazadaki stoklarda da teşhir 2-3 tane gerisi az kaldı ibaresi vardı yüksek ihtimal anakartı sıfır gönderdiler kutu biraz izli belki ondan teşhir yazdılar ya da bilmiyorum
9070xt ise kablo pini kırık geldi onu yazacağım şimdi vatana
statik bandını sen mi açtınB840M anakart geldi soketi sorunsuz duruyor bu ürün temiz geldi gibi teşhir gibi durmuyor
soketten daha iyi anlayan var mıdır