❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

ediyorda onu kuzene sattım bunu alınca, evdede başka yok mecburen 1200tl vericez
Kanka ben bunu aldım ya üzmez herhalde 1200TL çok geldi bana.

Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen varsa bı bakabilir

Stokta 2 mağazada gözüküyor arkadaşlar ama ben aradım alamadım. Ürün satıldı başka mağazaya gönderilecek dediler saçma değil mi satildiysa neden stokta gözüküyor. Şansını denemek isteyen varsa bı bakabilir
Onlar kendi sisteminden ayırıyor fatura kesildigi zaman sistemden düşüyor stok

Bende öylesine aradım. Doğrudan stokta yok denildi 😀

B840M anakart geldi soketi sorunsuz duruyor bu ürün temiz geldi gibi teşhir gibi durmuyor
soketten daha iyi anlayan var mıdır

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.09.01.webp
    WhatsApp Image 2026-05-23 at 14.09.01.webp
    503.9 KB · Hit: 116
kapalı kutumu geldi hocam teşhir ile ilgili bi ibare varmıydı
beni arayıp teşhir ürün diyen olmadı ikisinde de teşhirse arayıp mutlaka bilgi vereceğiz demişlerdi kutu rahat açılıyordu gigabyte tarafı hep böyle basit bir bant vardı onu açtım anakart temiz gözüküyor mağazadaki stoklarda da teşhir 2-3 tane gerisi az kaldı ibaresi vardı yüksek ihtimal anakartı sıfır gönderdiler kutu biraz izli belki ondan teşhir yazdılar ya da bilmiyorum
9070xt ise kablo pini kırık geldi onu yazacağım şimdi vatana

beni arayıp teşhir ürün diyen olmadı ikisinde de teşhirse arayıp mutlaka bilgi vereceğiz demişlerdi kutu rahat açılıyordu gigabyte tarafı hep böyle basit bir bant vardı onu açtım anakart temiz gözüküyor mağazadaki stoklarda da teşhir 2-3 tane gerisi az kaldı ibaresi vardı yüksek ihtimal anakartı sıfır gönderdiler kutu biraz izli belki ondan teşhir yazdılar ya da bilmiyorum
9070xt ise kablo pini kırık geldi onu yazacağım şimdi vatana
anladım hayırlı olsun hocam tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,927
Üyeler
196,856
Son üye
Ardagüler23
Geri