Yardım Samsung G6 Oled Yanığı?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,752
ilk konumu hatırlayanlar vardır belki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g6-oled-monitor-oled-yanigi-oldu.1123570/

oled yanığı mı sizce?

monitörü tekrar bakım moduna sokacağım bu sırada olmaz ise bu konu da önerileriniz varsa yapabilirim.

her gün +12 saat boyunca %100 parlaklıkta kullandım.

Orta IMG_1645.webp

ilk konumu hatırlayanlar vardır belki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-g6-oled-monitor-oled-yanigi-oldu.1123570/

oled yanığı mı sizce?

monitörü tekrar bakım moduna sokacağım bu sırada olmaz ise bu konu da önerileriniz varsa yapabilirim.

her gün +12 saat boyunca %100 parlaklıkta kullandım.

Alıntıyı görüntüle
Oledi yüzde 100 parlaklıkta kullanmak hata hocam :(
5 farklı oled kullandım yüzde 20 üstüne çıkmadım.
75 üstü önerilmez oled'de.
Oled'in yanma sebebi ısıdır.
Parlaklık'da ısı getiriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanık değil auto ya da manual refresh düzeltir bunu
Ama evet bu da olabilir.

Oledi yüzde 100 parlaklıkta kullanmak hata hocam :(
5 farklı oled kullandım yüzde 20 üstüne çıkmadım.
75 üstü önerilmez oled'de.
Oled'in yanma sebebi ısıdır.
Parlaklık'da ısı getiriyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama evet bu da olabilir.
valla hocam oled almışım para kıymışım acımadan kullanırım :D bozulursa da 2 yıl kullansam kafi en azından göz zevkini kısmıyorum
Durum nedir merak ettim

pixel yenileme ile düzeldi. Arada bir aksiyon yaratıyor g6 :D

valla hocam oled almışım para kıymışım acımadan kullanırım :D bozulursa da 2 yıl kullansam kafi en azından göz zevkini kısmıyorum

pixel yenileme ile düzeldi. Arada bir aksiyon yaratıyor g6 :D
Yüzde 100'de gözlerin acımıyor mu? 30 ve üstü yanıyor benimkiler. Özel cam alacağım sırf göz yorgunluğu için optikçiden 6k'ya.

Yüzde 100'de gözlerin acımıyor mu? 30 ve üstü yanıyor benimkiler. Özel cam alacağım sırf göz yorgunluğu için optikçiden 6k'ya.
windows kullanırken gece ışığı açıyordum, macOS da ise sarımtrak bir renk oldugu için rahat oluyor.
Gözlerim acımıyor hatta windows ta %100 parlaklık bile bana çok az geliyordu, macOS da ise tam renk dolgumu alabiliyorum

Geri