1500 Tl Klavye Önerisi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,111
Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
kanka o 2 klavyede çok kötü
red switch %100 farklı önerin varmı? bilek desteği çıkarılabilir olursa da iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim kullandığım klavye bu. pc hocasından görüp almıştım bir yıla yakındır kullanıyorum genel olarak memnunum bilek desteğinin çıkarılabiliyor vs olması hoş tek sorunum oldu bazen x tuşu basınca algılamıyor o kadar 2000 e falan yükselmişti bi ara şuan sadece amazonda uygun fiyatı sanırım

red switch %100 farklı önerin varmı? bilek desteği çıkarılabilir olursa da iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim kullandığım klavye bu. pc hocasından görüp almıştım bir yıla yakındır kullanıyorum genel olarak memnunum bilek desteğinin çıkarılabiliyor vs olması hoş tek sorunum oldu bazen x tuşu basınca algılamıyor o kadar 2000 e falan yükselmişti bi ara şuan sadece amazonda uygun fiyatı sanırım
şunu düşünüyorum ama renkleri berbat siyahının da bunun da

şunu düşünüyorum ama renkleri berbat siyahının da bunun da
hocam okumamışsınız sanırım bilek desteği red switch ve %100 olmalı demiştik

hocam okumamışsınız sanırım bilek desteği red switch ve %100 olmalı demiştik
red switch klavye zaten de %100ü görmemişim pardon. Bilek desteği konusunda bilek destekli mekanik klavyelere az denk geliyorum artık.

Banada 2500 e kadar numpadli olan siyah beyaz farketmez beyaz olması tercihim klavye önerir misiniz hazır konusu açılmış nasiplenelim

aldım bile hocam
Hayırlı olsun hocam Aula f87 yi kullanmıştım beğendiğim bir klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,142
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri