SyFox
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,678
Bence de ama daha aza vermek de saçma olur50 k bile verilmez sahsi fikrim
Bence de ama daha aza vermek de saçma olur50 k bile verilmez sahsi fikrim
Kanka baktım öyle gördüm git bak bi kaç para34 ekran kartı işlemciyi 16 mı saydın7800x3d daha ucuz
Kral internete hepsinin fiyatını bulup toplayınca öyle çıktı tutar git bul doğrusunu söyle dalga geçene kadar82 az 120 150 eder. (!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Koysun abi bence 82k ya bulur bence 2-3 seneye alan birini.
ayipsin be hocam ne 80 ini 180 ederÖyle deme ama 5800x3d var x3d ya 80k eder
Hayır hem araştırmışsın hem de araştırdığın şeyin arkası doluymuş gibi savunuyorsun, sence biz dalga mı geçiyoruz yoksa senin tüm parçaları sıfır gibi hesaplamana mı şaşırıyoruz?, sen seçKanka baktım öyle gördüm git bak bi kaç para
Kral internete hepsinin fiyatını bulup toplayınca öyle çıktı tutar git bul doğrusunu söyle dalga geçene kadar![]()
işlemcin 15-16bin tlBeyler sistemi satıcam kasayı sadece özellikleri aşada fiyatı sizce ne kadar eder ben kafadan baktım
* MSİ MAG A850GL power
* AMD Ryzen 7 5800x3D 8 Çekirdek AM4
* MSI Mpg B550 Gaming Edge Wifi AM4
* 4 x Corsair Vengeanca 8GB RGB RS 3200MHz
* SAPPHİRE RX9070 XT pulse 16gb 256bit
* Kingston 1TB Fury Renegade Gen4x4 NVMe M.2 2280 SSD (7300MB Okuma / 6000MB Yazma)
* MSİ MAG LİQUİD 240nm
O işlemciye kimse o kadar para vermez yanlış yönlendirmeyin lütfenişlemcin 15-16bin tl
anakartın 4bin tl
ramin 5-6bin tl eder bu üçünü set halinde satıp kalan parçaları tutmanı öneririm geri kalan parçalar gayet iyi gidip b650 7800x3d setup geçersin
İşlemci yeni mi çıktı ya o paralar ne yaişlemcin 15-16bin tl
anakartın 4bin tl
ramin 5-6bin tl eder bu üçünü set halinde satıp kalan parçaları tutmanı öneririm geri kalan parçalar gayet iyi gidip b650 7800x3d setup geçersin
2.el 16 ise sıfırı 25 falan ediyor herhaldeİşlemci yeni mi çıktı ya o paralar ne ya![]()
face grubunda 15bin TL'ye paylaşın bakın duruyor mu ? 17.500 den aşşağı vermiyor al satçılar 15-15.500 den anında alınıyor siz bilmeden yanlış yönlendirmeyin diyorsun bu fiyatın saçmalık olduğunun farkındayım ama adamın malını ucuza satmasını neden isteyeyim güncel hakkını söylemek zorundayım.O işlemciye kimse o kadar para vermez yanlış yönlendirmeyin lütfen
Ilanda olan işlemci sayısı çok az o fiyatan aklı yerinde olan kimse satın almazKanka baktım öyle gördüm git bak bi kaç para
Kral internete hepsinin fiyatını bulup toplayınca öyle çıktı tutar git bul doğrusunu söyle dalga geçene kadar![]()