🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Telefonla arayıp alabiliyor muyuz

Samsung watch classicler kaçmasaydı alacaktım da stok kalmamış
özellikle 4 çok hoşuma gidiyo hem sade saat tasarımı hem teknoloji ikisinin arasındaki ince çizgiyi en iyi çizebilen saat herhalde..

var mı buna benzer hem klasik saat hem teknoloji farkını koruyabilen öneri olarak samsung belki pahalıdır

Arkadaşlar 2 tane Watch 10 aldık arkasımla bana ürünler temiz diğer konuda bahsetmiştim sizde görün temizse alınır aklınızda şüphe kalmasın.

Demo mod çıkıyor çalışanda çıkartıyor sizde yapabilirsiniz çok zorlamaz diye düşünüyorum benim Watch 10 daha 5 ay garantisi var başlıca böyle diyebilirim soru sorarsanız yanıtlamaya elimden geldiğince çalışırım

Ek olarak telefondan mağazaya yada evinize sipariş edebiliyorsunuz
Nereden aldın watch 10ları ve taksit yapıyorlar mı?

Kordon ve şarj cihazı olmuyor. Alırken dikkatli ol, cihazı mutlaka çalıştır. Ben hata yaptım, çalıştırmadım, çalışanın sıfır ayarında dedi onun sözüne inandım. Ürün 3 yıldır depoda yattığı için pili ölmüş, açılmıyor. Yarın iade edeceğim, bakalım umarım kabul ederler. Olmazsa THH’ye gideceğim. Dikkatli ol yani, alacaksan bile.
Güncelleme:
Cihazı bugün götürdüm hiç sıkıntı çıkarmadan iade aldılar.

Hocam ben geçen perşembe samsung saatin 7 44m aldım kendim yapabildim gayet basit.
Fiyatlar evet hakikaten eşsiz ama çok tereddütte kaldım sonuçta teşhir. Avm de 12 saat ekran açık ve şarjda kalıyor. Kapalı kutuya göre ne kadar uzun ömürlü olur?

Watch 7 haki demo aldım mağazadan kutudan şarj aleti çıkmadı ve garantisi yok ürünlerin bilginize. Kordonu var telefondaki temsilci kordonu yok diyordu. Sarj aleti yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,871
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri