150.000 TL Bütçe Beyaz Akvaryum Kasa Tavsiye

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
150000
Beyaz sistem dizmek istiyorum akvaryum kasa.

Televizyonada bağlayıp 4k oyun oynayabileceğim bir sistem istiyorum mümkünse.

Ekran kartı nvidia olmalı. Şimdiden teşekkürler. SSD bütçe dışında tutun SSD var

Ekran kartı 16 GB olmalı ve soğutucu ekranlı olmalı. Ram sonradan 64 gb a yükseltilecek eğer bütçe 64 gb a yetmiyorsa şuan.

Son düzenleme:

Ekran kartı nvidia olmalı. Şimdiden teşekkürler. SSD bütçe dışında tutun SSD var
tv oled mi ve sadece oyun mu oynayacaksınız
5080
9700x veya 7800x3d
b850-x870
1200+ psu (ilerde belki ekran kartı yükseltirsiniz)
vision compact + asiahorse fan
2x16 ram
soğutucu ekranlı istersiniz muhtemelen bütçeye göre seçersiniz
marka model yazılır şimdi

tv oled mi ve sadece oyun mu oynayacaksınız
5080
9700x veya 7800x3d
b850-x870
1200+ psu (ilerde belki ekran kartı yükseltirsiniz)
vision compact + asiahorse fan
2x16 ram
soğutucu ekranlı istersiniz muhtemelen bütçeye göre seçersiniz
marka model yazılır şimdi
Oled olucak %99 ve işte yapacağım, oyunda oynayacağım.
Soğutucu ekranlı çok isterim hocam.

yapacağınız iş için ne kadar ram lazım nasıl işlemci lazım o önemli
pek fark etmiyorsa oyun için olanlar yetecekse fark etmez
Önerdikleriniz yeterli tahminimce ileride rami 64 gb yapacağım şuanki bütçe eğer el vermiyorsa.

Önerdiğiniz işlemcide yeterli olur çok ağır yük binmez ama önerdiklerinizde hangilerini almam gerekir ürün linki olursa çok güzel olur.

Hocam selam, bütçen gayet güzel SSD nin olması da büyük avantaj olmuş. 4K televizyona bağlayıp oyun oynayacaksan ve nvidia istiyorsan net rtx 4080 super. 4090 bütçeyi biraz zorlayabilir ama 4080 super her türlü oyunu 4K da yağ gibi akıtır zaten dls 3 falan da var arkana bakmazsın.

İşlemci tarafında macera aramaya hiç gerek yok direkt ryzen 7 7800x3d yapıştır geç. Şu an oyun performansı olarak bunun üstü yok diyebiliriz 4K da kartı fena besler.

Beyaz akvaryum kasa istemişsin lian li o11 vision veya nzxt h9 flow tam senin kalemlerin. İçine de lian li galahad 360 sıvı soğutma koydun mu görsel şölen olur. Anakartı asus rog strix b650 a gaming wifi alırsın hem beyaz detayları çok iyi hem de televizyona bağlayacağın için dahili wifi olması büyük rahatlık olur kablo derdiyle uğraşmazsın.

Ram olarak corsair vengeance rgb white ddr5 6000mhz cl30 çok iyi gider. Psu tarafında da beyaz kablolu corsair rm850 white aldın mı sistem mis gibi olur. Bu arada televizyona bağlarken sakın sıradan kablo kullanma kaliteli bir hdmi 2.1 kablo al ki 4K 120hz falan sorunsuz alabil. Teknoloji işi biraz şans işi tabi ama bu parçalar seni çok uzun yıllar krallar gibi yaşatır.

Önerdikleriniz yeterli tahminimce ileride rami 64 gb yapacağım şuanki bütçe eğer el vermiyorsa.

Önerdiğiniz işlemcide yeterli olur çok ağır yük binmez ama önerdiklerinizde hangilerini almam gerekir ürün linki olursa çok güzel olur.
ramı 64 yapacaksanız 1x32 almak daha mantıklı mesela

ramı 64 yapacaksanız 1x32 almak daha mantıklı mesela
Öyle de olur hocam ama almam gereken ürünlerin linki varsa çok güzel olur çünkü nereden hangisini almak en mantıklısı bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam selam, bütçen gayet güzel SSD nin olması da büyük avantaj olmuş. 4K televizyona bağlayıp oyun oynayacaksan ve nvidia istiyorsan net rtx 4080 super. 4090 bütçeyi biraz zorlayabilir ama 4080 super her türlü oyunu 4K da yağ gibi akıtır zaten dls 3 falan da var arkana bakmazsın.

İşlemci tarafında macera aramaya hiç gerek yok direkt ryzen 7 7800x3d yapıştır geç. Şu an oyun performansı olarak bunun üstü yok diyebiliriz 4K da kartı fena besler.

Beyaz akvaryum kasa istemişsin lian li o11 vision veya nzxt h9 flow tam senin kalemlerin. İçine de lian li galahad 360 sıvı soğutma koydun mu görsel şölen olur. Anakartı asus rog strix b650 a gaming wifi alırsın hem beyaz detayları çok iyi hem de televizyona bağlayacağın için dahili wifi olması büyük rahatlık olur kablo derdiyle uğraşmazsın.

Ram olarak corsair vengeance rgb white ddr5 6000mhz cl30 çok iyi gider. Psu tarafında da beyaz kablolu corsair rm850 white aldın mı sistem mis gibi olur. Bu arada televizyona bağlarken sakın sıradan kablo kullanma kaliteli bir hdmi 2.1 kablo al ki 4K 120hz falan sorunsuz alabil. Teknoloji işi biraz şans işi tabi ama bu parçalar seni çok uzun yıllar krallar gibi yaşatır.
Çok teşekkürler hocam önerdiğiniz ürünlerin direkt linki var mıdır peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belirtmeyi unuttum ayrıca ekran kartının VRAM 16 gb olması lazım kesinlikle

Öneriniz var mıdır bu şekilde linkli
şu an müsait değilim valla ama gün içinde önerebilirim
zaten farkındasındır ama biri link attığı zaman aa çok iyiymiş diyip direkt alma, bir de kasa ve soğutucu olarak kendi zevkine göre al orası kişisel tercih

Geri