🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Dostlar yalan mevzu baya olmuş herhalde ama benim danıştığım kişiler sağolsunlar gerçekten şarja falan koydular olmadığına kesin emin olarak bi ürünü satın almadım, diğerini de şarj süresinden falan batarya durumunu kendimce test ederek aldım. Söylediklerine göre fit3'ü bozuk bölümüne kaldırmışlar tekrar uğradığımda öyle dedilerdi yani

Arkadaşlar hiç apple watch alıp güncelleyip pil sağlığına bakan oldu mu?

hayırlı olsun bende ankaradakilere baktım da bozuk falan dediler telefondan sipariş ettim bakalım.kordon falan olmaması da garip geliyor bu arada ama :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk defa alıyorum watch da celular sizce önemli mi 10u sipariş ettim bende
Cellular var diye 9 aldım öyle diyim sana

hayırlı olsun bende ankaradakilere baktım da bozuk falan dediler telefondan sipariş ettim bakalım.kordon falan olmaması da garip geliyor bu arada ama :D

hocam ilk defa alıyorum watch da celular sizce önemli mi 10u sipariş ettim bende
valla bilmiyorum farkını ben son model olan 11 le 10 arasındaki farka baktım sadece batarya gibi duruyordu.Saat şimdi açıldı güncellemeler bitti pil sağlığıda 100% baya bedavaya 2 yıl apple garantili saat almış olduk.

başka ilden sipariş veriliyor mu bi bilginiz var mı ve taksit oluyor mu?
mağazadan aldım 3 taksit yaptılar

valla bilmiyorum farkını ben son model olan 11 le 10 arasındaki farka baktım sadece batarya gibi duruyordu.Saat şimdi açıldı güncellemeler bitti pil sağlığıda 100% baya bedavaya 2 yıl apple garantili saat almış olduk.

mağazadan karta göre değişiyor hocam, halkbank paraf 6 taksit mesela. mağazaya gidecek dostlar değerlendirin

abi 10 niye aldiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri