🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Ankamall bizdekilerin hepsinin ekranı kırık dedi
ben de ankamall e gittim bugün. 2 ğrün gözüküyprdu apple watch. 1 tanesini gösterip sarj olmuyor dediler. sıfır gibi üründü. üstünde en ufak çizik deforme yoktu. yalan söylüyorlar kırık falan değildi bana gösterdikleri. neyse bol stress olup eve döndüm. birgün kavga çıkartacak bu çalışanlar da mahkemelik olacam

bugün sabah 10 da gittim. sanki dilenci gibi muamele gördüm. Sinirim tepemde eve dönüyorum. Satıcı ürünü getirene kadar 40 takla attı. Sonra getirdi kutuyu açtı içinden kordonsız saat ve sarj aleti çıktı. Bunlarda kordon sarj aleti olmaz dedi. Gözümle gördüğüm şeye yok diyor. Bunlar bozuk sarj almıyor, çalışsa biz size bırakmayız dedi. Dedim sarja tak göreyim. Dolabın içine sarja taktım diye bıraktı. 5 dk geçti bak çalışmıyo dedi. Dedim uzun süre sarj olmadıyaa biraz uzun sürer bekleyem. 15 dk daha bekledim. Bi kadına sordum kontrol eder misiniz diye. Bir baktım sarj aleti fişe takılı değil. Kadın taktı fişe. Ama benim kafa orda attı. Adamı dövesim geldi. Biz enayi miyiz bekliyoruz. Ürün almayı geçtim ***** yerine koyuyor beni. Birgün sıkıntı çıkacak ama bakalım ne zaman.
Şarj almıyor olayını bana da denediler. Telefon ile sipariş geçtim, ertesi gün arayıp bu ürün şarj olmuyormuş iptal veya başka bir ürün verelim dediler. Aynısından var mı dedim yok dediler. Garantisi var mı dedim var dediler, o zaman yollayın garantiye veririm ben dedim. Bugün ürün elime ulaştı, şarjı %100 olarak geldi, şarj almasında da hiçbir sorun yok, batarya ömrü de %100. Sadece garantisi 8 Haziranda bitecek olarak gözüküyor, onu Apple ile konuşup düzelttirmeye çalışacağım faturayı gösterip.

ben sabah aradım teşhirde magazadan almalısınız dendi
1779797410139.webp

hocam bende öyle sanıyordum öylesine uzanırken aradım aldırtılar

hocam direk ürünün ismini söyledim telefon ile satın alamk istiyorum dedim ürünü teyit etti sonra otomatik sistemden kart bilgilerini girdim adresi falan söyledim maile bildirim gelcek onaylıyorum diye cevaplan yeterli o ikisinden birini ben aldım büyük ihtimal
hocam diğer ürün satışa uygun değilmiş satışını yapmadılar xd

Şarj almıyor olayını bana da denediler. Telefon ile sipariş geçtim, ertesi gün arayıp bu ürün şarj olmuyormuş iptal veya başka bir ürün verelim dediler. Aynısından var mı dedim yok dediler. Garantisi var mı dedim var dediler, o zaman yollayın garantiye veririm ben dedim. Bugün ürün elime ulaştı, şarjı %100 olarak geldi, şarj almasında da hiçbir sorun yok, batarya ömrü de %100. Sadece garantisi 8 Haziranda bitecek olarak gözüküyor, onu Apple ile konuşup düzelttirmeye çalışacağım faturayı gösterip.
Bende bugün apple watch 10 aldım 9 bin tl ye demo model.Sıfır gibiydi mağazada kutusundan cıkardılar ama demo kutusuydu.Şarj aleti kordon yok yani,şarj alıyor mu deneyebilir miyiz dedim 15 dk şarj ettik yarısına geldi aldım cıktım kozmetik olarak sıfır gibi zaten.Güncellemesini yaptıktan sonra pil sağlığına da bakacağım fakat adamlar orda garantisi yok dedi biraz önce apple care dan seri no arattığımda bugün 2 yıl garantisi başlatılmış görünüyor.Alan arkadaşlar mağazayı dinlemeyip apple üzerinden seri no sorgulatsın bence.

Bende bugün apple watch 10 aldım 9 bin tl ye demo model.Sıfır gibiydi mağazada kutusundan cıkardılar ama demo kutusuydu.Şarj aleti kordon yok yani,şarj alıyor mu deneyebilir miyiz dedim 15 dk şarj ettik yarısına geldi aldım cıktım kozmetik olarak sıfır gibi zaten.Güncellemesini yaptıktan sonra pil sağlığına da bakacağım fakat adamlar orda garantisi yok dedi biraz önce apple care dan seri no arattığımda bugün 2 yıl garantisi başlatılmış görünüyor.Alan arkadaşlar mağazayı dinlemeyip apple üzerinden seri no sorgulatsın bence.
Nerden almıştınız

Geri