Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Arkadaşlar merhabalar ekran kartını güncellemek istiyorum düşündüğüm ekran kartı 9060 XT işlemcim ryzen 5 7500 F bu işlemci ile darboğaz falan olur mu ?
Hocam psu 650 w yeterli olur muHayır güzel bir kombo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sapphire pulse modeli öneririm uygun fiyatlı soğutma performansı güzel.
Evet ama model neHocam psu 650 w yeterli olur mu
GamepowerEvet ama model ne
O psulari önermiyorum En azından biraz kaliteli bir psu alın sistemi kime emanet ettiğinizi bilin. Bütçe ayırabilir misinGamepower
Tam marka modeli ne acaba psu nun?Gamepower
ATX GP 650 GAMEPOWERTam marka modeli ne acaba psu nun?
ATX GP 650 GAMEPOWER HOCAM MARKASIO psulari önermiyorum En azından biraz kaliteli bir psu alın sistemi kime emanet ettiğinizi bilin. Bütçe ayırabilir misin
Hocam mümkünse psu da yenileyinATX GP 650 GAMEPOWER
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ATX GP 650 GAMEPOWER HOCAM MARKASI
Hocam yeterli olursa bu psu dan devam edeceğim o kadar bütçem yok şuan 9060 xt için yeterli diyorsanız şuan çift fanlı sipariş edeceğimHocam mümkünse psu da yenileyin
Teoride 650w gayet yeterli ancak Gamepower biraz şüpheli, kaliteli bir 650w veya 700w geçmeniz gerekli fikrimce.Hocam yeterli olursa bu psu dan devam edeceğim o kadar bütçem yok şuan 9060 xt için yeterli diyorsanız şuan çift fanlı sipariş edeceğim
o psuya güvenmiyorum hocam ha çalışır h,ç sorunda çıkarmayabilir ama sorun çıkarırsa sıkıntı büyürHocam yeterli olursa bu psu dan devam edeceğim o kadar bütçem yok şuan 9060 xt için yeterli diyorsanız şuan çift fanlı sipariş edeceğim