Forumun Güncel Yaş Ortalaması ve Geçmişi?

bu foruma çoğu kişinin yolu donanım arşivi youtube kanalından düşmüştür. benim eskiden youtubeda en sevdiğim izlediğim birşeyler öğrendiğim youtube kanalı. forumun açıldığı dönemler Abdullah hocam çok iyi fp sistemler topluyordu. o sistemlerde forum üyelerinin satın almada önceliği vardı ben o şekilde açtım hesabı tabi alamadım.

Beyler atışmayın la forumun geçmişini merak etmiştim bir de yaşlarınızı

Haklısın
Yaş 18 yks çalışıyom
yaş 20 mezun yks hazırlık , sıkılınca foruma giriyorum önceleri sadece bakınıyordum son kaç aydır biraz sohbetlere katılım gösterdim o kadar . yks adına sanada başarılar dilerim

yaş 20 mezun yks hazırlık , sıkılınca foruma giriyorum önceleri sadece bakınıyordum son kaç aydır biraz sohbetlere katılım gösterdim o kadar . yks adına sanada başarılar dilerim
Sağ ol abi sana da kolay gelsin
Hazırlık mı okudun 2. Mezun mu

Sağ ol abi sana da kolay gelsin
Hazırlık mı okudun 2. Mezun mu
2. mezunluk benim jenerasyon liseye pek gidemedi korona deprem falan bende evde boş boş takılınca ilk mezunluğumda anca liseye gitmiş bi 12. kıvamına geldim o senede başaramadık-eczacılık vs geliyordu- kaldık bu seneye ne gelse gidecem kafasındayım ayt fen sağlamda 36 38 matematik soyut işlemlerde bi sıkıntımız var halletcez inşallah :/

Geri