Tiscard
80+
- Reaksiyon skoru
- 291
A*ed sevicileri ya hepsi nasıl kurulmayalım ağaNiye kuruldun bunlara noldu
A*ed sevicileri ya hepsi nasıl kurulmayalım ağaNiye kuruldun bunlara noldu
Gizli proje bu@Realhas the Great
Nisan 2026da katılmış eleman bize racon kesiyorHepsi trol ya
@🃏JOKER🃏
@Che_
@Realhas the Great
@BixiBlake
Bunlar grup olarak Amed tribün lideri zaten
A*ed sevicileri demiş bir de ora nere kralA*ed sevicileri ya hepsi nasıl kurulmayalım ağa
Siz daha bilirsiniz Che kardeşimNisan 2026da katılmış eleman bize racon kesiyor
@BixiBlake
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A*ed sevicileri demiş bir de ora nere kral
Ciddiye alanlar şu şekil herhaldeBeyler atışmayın la forumun geçmişini merak etmiştim bir de yaşlarınızı
Reis konuyu sen açmışsın senin ilk başlaman gerekiyordu tanıtma olarak benceBeyler atışmayın la forumun geçmişini merak etmiştim bir de yaşlarınızı
yaş 20 mezun yks hazırlık , sıkılınca foruma giriyorum önceleri sadece bakınıyordum son kaç aydır biraz sohbetlere katılım gösterdim o kadar . yks adına sanada başarılar dilerimHaklısın
Yaş 18 yks çalışıyom
Sağ ol abi sana da kolay gelsinyaş 20 mezun yks hazırlık , sıkılınca foruma giriyorum önceleri sadece bakınıyordum son kaç aydır biraz sohbetlere katılım gösterdim o kadar . yks adına sanada başarılar dilerim
Kolpadan da olsa a*ed kelimesi ile yan yana olmak istememCiddiye alanlar şu şekil herhalde
2. mezunluk benim jenerasyon liseye pek gidemedi korona deprem falan bende evde boş boş takılınca ilk mezunluğumda anca liseye gitmiş bi 12. kıvamına geldim o senede başaramadık-eczacılık vs geliyordu- kaldık bu seneye ne gelse gidecem kafasındayım ayt fen sağlamda 36 38 matematik soyut işlemlerde bi sıkıntımız var halletcez inşallah :/Sağ ol abi sana da kolay gelsin
Hazırlık mı okudun 2. Mezun mu