Kasama 4 Rgb Fan Önerisi.

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,725
Dostlar kasam Asus A21 plus siyah. 4 tane Aynalı veya şekilli neyse fan alıp 3 tane öne 1 tane arkaya egzoz olarak atmak istiyorum.
Stok 4 fandan birisini kule tipi soğutucunun arkasına 2. Fan olarak koycam geri kalan 3 taneyi üst tarafa. Anakartımda argb kontrol var sesi kafa gelmesin yeter zaten genel olarak hepsini sessiz çalışmaya göre ayarlayacağım öyle bir ayar varsa bios üzerinden.

Frisby Ne Hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar kasam Asus A21 plus siyah. 4 tane Aynalı veya şekilli neyse fan alıp 3 tane öne 1 tane arkaya egzoz olarak atmak istiyorum.
Stok 4 fandan birisini kule tipi soğutucunun arkasına 2. Fan olarak koycam geri kalan 3 taneyi üst tarafa. Anakartımda argb kontrol var sesi kafa gelmesin yeter zaten genel olarak hepsini sessiz çalışmaya göre ayarlayacağım öyle bir ayar varsa bios üzerinden.
Yozgatlı Mahone'a Yakışır .

Hocam mahone olduğumu nerden bildiniz ya bide 4 lü versiyonları yok mu bunların acaba
Frisby Ne Hocam :)

Yozgatlı Mahone'a Yakışır .

Hocam mahone olduğumu nerden bildiniz ya bide 4 lü versiyonları yok mu bunların acaba
a man wearing a turban and dirty hands with the words absolute cinema above him

Aslında Bu Kasayı Alırsan Daha Karlı Çıkarsın :)

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎OGGtCCnZpD/

4 Adet Fanı Kullanırsın .

Kasayı Fansız Satarsın .

Power Supply Söylemeye Gerek Yok .

Thermalright Alacaksan +1 İçin Çok Çekiyorlar 2 Adet Alırsan Daha Karlısın :)

Valla Kötü Ürün Hocam .
ne anlatıyon sen kanka adam uyguna almış isteyene de önermiş ne bu triplerin alt tarafı bi fan isterse markasız olsun yapacağı iş aynı. daha iyisi bulunabilir de geç kötü ürün triplerine girmene gerek yok kendini küçük düşürme burda insanlar binbir emekle parça topluyor laf atıp kötü hissettirme kimseyi

ne anlatıyon sen kanka adam uyguna almış isteyene de önermiş ne bu triplerin alt tarafı bi fan isterse markasız olsun yapacağı iş aynı. daha iyisi bulunabilir de geç kötü ürün triplerine girmene gerek yok kendini küçük düşürme burda insanlar binbir emekle parça topluyor laf atıp kötü hissettirme kimseyi
Arkadaşın üslubu yanlış ama markanın bu ürünün muadillerine göre kötü olduğu ortada iyi demek yalan olur

Ben Sadece Ürünü Kötü Aldığı İçin Sitem Ettim O Fiyatlara Daha Güzel Ürünler Mevcuttu Hocam , Tabi Dediğiniz Gibi Zaman Faktörü Burada Devreye Giriyor Piyasa Kötü Malum .

Yanlış Anlaşıldıysa Şimdiden Özür Dilerim .

a green frog is sitting on a chair wearing a blue shirt .

T
Stok 4 fandan birisini kule tipi soğutucunun arkasına 2. Fan olarak koycam geri kalan 3 taneyi üst tarafa. Anakartımda argb kontrol var sesi kafa gelmesin yeter zaten genel olarak hepsini sessiz çalışmaya göre ayarlayacağım öyle bir ayar varsa bios üzerind
Thermalright tl-m12q egzos icin
Thermalright tl-m12qr on tarafa reverse
Al bak keyfine

Wraith te asiahorse nyota olanlar da var tercih senin. Ben Thermalright kullaniyorum tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,312
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri