Masaya vida ile sabitlense alt kısımdan yinede sallanırmıFark etmiyor. Ürün fazla hassas (ki iyi bir şey) olduğu için ister istemez bütün masadan olan tutucular sallanıyor.
hayırlı olsun hocam sevindim valla
masa cam diye 2 tane f80 ambalajı dahi açılmamış bi şekilde yatak altında bekliyor , masa değişince kullanmaya başlicem . cam masaya takmanı tavsiye etmem her ne kadar tamperli de olsa patlatır köşeden benceCam masa kullanan var mı?
O sebeple alamıyorum temas noktasına tahta koyup sıkma gibi bir düşüncem var ama rezillik çıkar diye korkuyorum.masa cam diye 2 tane f80 ambalajı dahi açılmamış bi şekilde yatak altında bekliyor , masa değişince kullanmaya başlicem . cam masaya takmanı tavsiye etmem her ne kadar tamperli de olsa patlatır köşeden bence
yapma hocam ben evdeki diğer f80 ile hafiften yoklayayım dedim kardeşimin monitörünü masanın kenarında denim dedim yavaş yavaş bırakayım dedim zerre güven vermiyor altındaki mengene dümdüz yapışmıyor zaten bir tık eğri giriyor monitörde ağırlık yapınca küçük bi noktaya tüm yük geliyor oradan tuzla buz ederO sebeple alamıyorum temas noktasına tahta koyup sıkma gibi bir düşüncem var ama rezillik çıkar diye korkuyorum.
Masa almak daha mantıklı o zaman teşekkürler.yapma hocam ben evdeki diğer f80 ile hafiften yoklayayım dedim kardeşimin monitörünü masanın kenarında denim dedim yavaş yavaş bırakayım dedim zerre güven vermiyor altındaki mengene dümdüz yapışmıyor zaten bir tık eğri giriyor monitörde ağırlık yapınca küçük bi noktaya tüm yük geliyor oradan tuzla buz eder
Sallanıyor baba maalesef.Masaya vida ile sabitlense alt kısımdan yinede sallanırmı