WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 141
kral bu forumda sakası olmaz ayıkasın haYa bağırtma dayı bunu ciddiye mi aldın
kral bu forumda sakası olmaz ayıkasın haYa bağırtma dayı bunu ciddiye mi aldın
3. girişim olcak oldu oldu , olmadı en kötü eczacılığa gideriz en azından denedik deriz1 sene daha kalıcanmı kral
reis 3. girişim gayet normal bir şey zaten hiç bozulmadımda , eczacılık en kötü dedim zaten sınav orta halli geçerse diş amelesi oluruz iyi geçersede tıp oluruz.boş yapmış, halledersin bu sene
o kitlede sende varsın gibiValla hocam bu forum diğer forumlara göre nispeten daha önce yaş ortalamasında.Bu arada mesaj sayım az demişsiniz de 2,700 az değil.Neyse şuan diğer forumlarda da aktif olan biri olarak ağırlıklı 13 yaş trol kitle doluştu her yere ne desem aksini söylemekteler.Burda da çok çok az(@BixiBlake mesela) var bu troller den o yüzden buraya geçtim bende.Geçmiş için bir şey diyemem bende yeniyim zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizinde hocam
Siz öyle diyorsanız öyledir hocam üstüne bir şey söyleyememo kitlede sende varsın gibi
estağfurullah ama dediğin şeyler toksikliğe fazla uyuyorSiz öyle diyorsanız öyledir hocam üstüne bir şey söyleyemem
Bu konuda dediğim şeyler mi hocamestağfurullah ama dediğin şeyler toksikliğe fazla uyuyor
EvetBu konuda dediğim şeyler mi hocam
Hocam amigo @BixiBlake arkadaşım o yüzden tanımadığım insanla neden trollük yapayım
3 araba yola çıktık geliyoz haberin olsun reis iskender bizden16 yaş Bursaliyim Bursa'ya beklerim iskender yeriz
Mesaj sayın az değil dostum 2500 mesajım var diye forumda bana hayatsız diyen biri bile olmuştu.beyler forumda çok aktif değilim mesaj sayım da fazla değil, bugün fark ettim ki DA forumun geçmişte tarihi kırılma noktaları var. yani çok önemli şeyler değil ama önemli ne oldu mesela merak ettim. ayrıca yaşınız kaç ve tahmini yaş ortalaması ne?