- Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop geldi de bu monster kontrol merkezini kuramadım flash bellek mi lazım biliyor musunGüle güle kullanın.
laptop geldi de bu monster kontrol merkezini kuramadım flash bellek mi lazım biliyor musunGüle güle kullanın.
Monster Notebook'un destek sayfasında kontrol merkezinin olması lazım.laptop geldi de bu monster kontrol merkezini kuramadım flash bellek mi lazım biliyor musun
bu değil mi hcam yanlış mı indirdim içinde kuruluma dair bir şey yokMonster Notebook'un destek sayfasında kontrol merkezinin olması lazım.
çözdm hocam yönetici olarak açınca kurulumu yaptıEvet hocam, kontrol merkezi bu. Ama neden kurulmadı bilemiyorum.
Oh, iyi çok şükür.çözdm hocam yönetici olarak açınca kurulumu yaptı
hiçbir sorunu yok her şeyi kurdum şuan pişman edicek gibi durmuyorOh, iyi çok şükür.![]()
Nazar değmesin. Güzel günlerde kullanın.hiçbir sorunu yok her şeyi kurdum şuan pişman edicek gibi durmuyor
Nazar değmesin. Güzel günlerde kullanın.
İşlemcinin dahili ekran kartını kapatıp sadece Nvidia ekran kartını açık bırakıyor. Performansa az da olsa katkısı var. Ama pil ömrü gerekli olduğunda kapalı olması gerekir.Alıntıyı görüntüle
bu ayar açık mı olmalı bilgi sahibimisin knk
LOL oynuyorum bana yeter 2k da dert degilbende monster var şansıma iyi geldi galiba sıkıntısı yok ama 2k 165hz açmaz o laptop , 1080p ye inicen ondada görüntü bozulcak , istersen yanında 1080p monitör al kalvye filan masa üstü gibi kullanırsın
Önce undervoltun anlamını öğrenin sonra tartışalım hocam öncelikle undervolt ile underclock aynı şeyler değil, underclock da performansı limitleyerek sıcaklık düşürülür ama undervolt da voltaj ideal değerlere sabitlenerek neredeyse hiç fps kaybı olmadan sıcaklığın düşürülmesi demek yani saat değerlerini düşürmüyoruz voltaj değerlerini stabil hale getiriyoruz, 2. Olarak da işlemciye değil ekran kartına undervolt yapmaktan bahsettim ben.Undervolt yaptıktan sonra güçlü işlemci almanın ne mantığı var![]()
Evet açık tut pil ayarlarından da sabit moda al hızlı şarj etmesine ihtiyaç yok çünküAlıntıyı görüntüle
bu ayar açık mı olmalı bilgi sahibimisin knk