Mouse Önerir Misiniz ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
726
Şu anda rival 3 kullanıyorum yıllar oldu ve eskidi yanlardan boyası kalktı ve en sonunda tıkladığım yer kırık şuan. Bana yeni mouse önerir misiniz ? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa daha iyi tabi. Özelliklerinden de çok anlamam bütçe de kafamda 2k-3k civarı ama daha uyguna varsa da olur.
https://hizliresim.com/j0edbhs Şu anki rival 3 bu şekilde kırmızı olan yerden kırıldı ve mavi olan kısım ayrılıyor yeşil yerlerede bant çektim :D

Son düzenleme:
Atk a9 plus / vxe r1 olabilir ama wraith saticisi bozulunca ugrastiriyorlar

hocam benım mouse de ben tarafından masaya vurulurak kırıldı mouseın clıklerı ve soldakı tusları falan hepsı gırık sensor sıkıntılı benımde butcem 2k wraithden baska secenek yok gibi duruyor

Atk a9 plus / vxe r1 olabilir ama wraith saticisi bozulunca ugrastiriyorlar
hangi versiyonlarını önerirsiniz peki vxe r1 de ekstra dongle almak lazım galiba (yani içinden 1klık dongle çıkıyormuş) onu eledim gibi. Ben 1k hz e okeyim gibi ama yeni almışken 2k-4k hz denemek istiyorum şahsen.

hangi versiyonlarını önerirsiniz peki vxe r1 de ekstra dongle almak lazım galiba (yani içinden 1klık dongle çıkıyormuş) onu eledim gibi. Ben 1k hz e okeyim gibi ama yeni almışken 2k-4k hz denemek istiyorum şahsen.
Yani şöyle bende şuan vxe r1 var memnunum 1k ile 2-4k farki var diyorlar az biraz ama cok fark etmez bence dongle alinirsa ekstra 2k olur r1 düz r1 pro da 4k fln oluyor olmasi lazim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R1 proda Nordic Mcu var r1 de beken var farklari tam bilmiyorum, bir gecikme vs pek hissetmedim şuanlık güzel gidiyor bence.

Yani şöyle bende şuan vxe r1 var memnunum 1k ile 2-4k farki var diyorlar az biraz ama cok fark etmez bence dongle alinirsa ekstra 2k olur r1 düz r1 pro da 4k fln oluyor olmasi lazim.
Vxe r1 için ekstra dongle da bulamadım herhangi bir dongle alsam wraithden uyuyor mu bilgin var mı

Anladım teşekkürler. Wraith w1 nasıl peki atk a9 ve vxe r1 e göre biraz bütçemi aşıyor ama daha iyise aşabilirim gibi.
Yani iyi diyen duydum ve sanirsam destek kismi daha iyi ama kotu diyen de var bilemedim ondan ve gerekli mi o kdr para vermek soru isareti

Yani iyi diyen duydum ve sanirsam destek kismi daha iyi ama kotu diyen de var bilemedim ondan ve gerekli mi o kdr para vermek soru isareti
Başka bi forumda diğerlerine teknik olarak geride dediler ama Wraith Control Center için alasım da var streamdeck gibi kullanmak için bilemedim.

Scyrox v6 alıyosun sonra buraya gelip bana teşekkür ediyosun
Bataryası çok az değil mi hocam ?

Başka bi forumda diğerlerine teknik olarak geride dediler ama Wraith Control Center için alasım da var streamdeck gibi kullanmak için bilemedim.

Bataryası çok az değil mi hocam ?
Ben kendim kullandığım için önerdim şaka bi tarafa bu bütçelerde ki bütün mouselar hemen hemen aynı özelliklere sahip şeklini begendiğin birini alıp geçebilirsin benim forumlarda araştırdığım zaman en az sorun bu modelde gibi gördüm ondan aldım

Ben kendim kullandığım için önerdim şaka bi tarafa bu bütçelerde ki bütün mouselar hemen hemen aynı özelliklere sahip şeklini begendiğin birini alıp geçebilirsin benim forumlarda araştırdığım zaman en az sorun bu modelde gibi gördüm ondan aldım
Diğerlerinde ne gibi sorunlar varmış ki bide Scyrox v6 kaç saat pil ömrü sunuyor yazılmamış sen günde ne kadar kullanıyorsun ve kaç günde bir şarj ediyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,345
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri