❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah9024tl 9 Taksit

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,393
1000125677.webp
Diğer xdrive modellerindede yüzde 5 kuponu kullanabiliyorsunuz. Kupon Prime Özel.
Yarın Bayram kuponu gelir mi bilmem bu kuponla birleşir mi onuda bilmiyorum 😀

Fiyat buralarda geziyor ama 9 taksit yoktu sanırım evveliyatında varsa konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Diğer xdrive modellerindede yüzde 5 kuponu kullanabiliyorsunuz.

Fiyat buralarda geziyor ama 9 taksit yoktu sanırım evveliyatında varsa konu kilitlenebilir.
fiyat çıkmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Diğer xdrive modellerindede yüzde 5 kuponu kullanabiliyorsunuz.

tamam yandan alım seçenekleri diyince oldu bu arada premium özel diyor alınır bir şey olmazda indirim yok sanmasınlar

fiyat çıkmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam yandan alım seçenekleri diyince oldu bu arada premium özel diyor alınır bir şey olmazda indirim yok sanmasınlar
Paylaştığım ekran görüntüsünde yazıyor diye ekstra yazmamıştım hocam ekliyim genede teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Diğer xdrive modellerindede yüzde 5 kuponu kullanabiliyorsunuz. Kupon Prime Özel.

aga 9 taksit mükemmel ya ama önce berbat ötesi olan hawk fab v4 ten kurtulmam lazım bunu alırsam annem beni döver

aga 9 taksit mükemmel ya ama önce berbat ötesi olan hawk fab v4 ten kurtulmam lazım bunu alırsam annem beni döver
Omen citadel var bendede deri yaz geldi nevresimli günler başlıyor 😀😀 de ben değiştirmem gereksiz harcama taş gibi koltuk deri olması dışında bir sorunu yok sende idare et 😀

Nasıl?

Bizim reis istiyordu alsam mı 6 taksit oluyor max vade farksız

xdrive iyi beğeniyorum yeğene aldık bende hawk v4 var zamanında çok övdüler her yerde ama bence baya kötü

Omen citadel var bendede deri yaz geldi nevresimli günler başlıyor 😀😀 de ben değiştirmem gereksiz harcama taş gibi koltuk deri olması dışında bir sorunu yok sende idare et 😀
kanka resmen suntaya oturuyorum verdiğim paraya acımasam balkondan atcam koltuğu

173 boya bu koltuk olmaz değil mi 185 yada 190 için galiba

xdrive iyi beğeniyorum yeğene aldık bende hawk v4 var zamanında çok övdüler her yerde ama bence baya kötü
baya kötü den bile kötü vasat konfor kalite sıfır

Geri