Hocam xDrive satıcı yer idefixSatıcı amazon değil , xdrive.
Beğenmediğimiz ya da bize göre olmadığı senaryoda direkt iade yapabiliyor muyuz ve kapıdan iade alırlar mı ?
Sırf 2 sebepten ötürü satıcı amazon istiyorum.
Son olarak arkadaşlar xdrive 15'li plus mu anka mı ? Bu koltukların montajını sökmek kolay mı ?
Bazı koltukların montajını yaptıktan sonra sökmesi çok zormuş , iade ederken sorun çıkarmaz değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xdrive'ın satıcısından almak ile amazon'un kendisinden almak arasındaki fark nedir acaba ?
amazon'da xdrive 15'li 7300 TL , sen yazdığında indirimde miydi
satıcı xdrive , amazon nasıl bir garanti veriyor acaba ?
Fiyat 6839₺ olmuş ama hala alınır. Boyu 180 üstü arkadaşlar kesinlikle değerlendirsin.Arkadaşlar koltuk arayışındaydim dün 7500e trendyoldan alıcaktım vazgeçtim yarın alırım diye gece saatiydi bi baktım şuan amazonda 6500 tl hemen çöktüm bence fiyat iyi yeni zamlara göre ve kumaş modeli
Hawk Future'dan iyi mi bu?Arkadaşlar koltuk arayışındaydim dün 7500e trendyoldan alıcaktım vazgeçtim yarın alırım diye gece saatiydi bi baktım şuan amazonda 6500 tl hemen çöktüm bence fiyat iyi yeni zamlara göre ve kumaş modeli
ikisini de kullandım kendi görüşümü söylemek gerekirse xdrive anka , hawk future dan daha iyi değil "BENCE" future çok daha iyi. ama hawkın fab serisi xdrive ankadan daha kötü fiyat farkını düşünürsek 6.5bin civarında bulunursa anka alınması daha mantıklı olabilir benim şahsi fikrimHawk Future'dan iyi mi bu?
Fame ile Future arasında Future'ye ekstra para vermeye gerek var mı?ikisini de kullandım kendi görüşümü söylemek gerekirse xdrive anka , hawk future dan daha iyi değil "BENCE" future çok daha iyi. ama hawkın fab serisi xdrive ankadan daha kötü fiyat farkını düşünürsek 6.5bin civarında bulunursa anka alınması daha mantıklı olabilir benim şahsi fikrim
hocam yalan olmasın fame kullanmadım ama oturma yerleri ve kenarları hiç rahat görünmüyor gözüme. Şahsen 9k para verecek olsam üstüne 1k daha koyup future alırdım. (aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için fikrim böyle)Fame ile Future arasında Future'ye ekstra para vermeye gerek var mı?
Fame Silver Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
, Fame Silver Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır. Modelimiz müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek şekilde tasarlanmıştır.www.hawkchair.comFuture Black Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından özenle hazırlanmıştır...www.hawkchair.com
Hocam şu exvega 2025 nasıldır?hocam yalan olmasın fame kullanmadım ama oturma yerleri ve kenarları hiç rahat görünmüyor gözüme. Şahsen 9k para verecek olsam üstüne 1k daha koyup future alırdım. (aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için fikrim böyle)
valla bu koltuk hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem. Future'a göre daha fonksiyonlu bir koltuk ama future kadar rahat olduğunu düşünmüyorum.Hocam şu exvega 2025 nasıldır?
Neden hocam rahat değil midir?valla bu koltuk hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem. Future'a göre daha fonksiyonlu bir koltuk ama future kadar rahat olduğunu düşünmüyorum.
illa ki rahattır 10k fiyat verdiğin koltuğun rahat olmama ihtimali azalıyor ama sünger ve kumaş kalitesine baktığımda ben kendi zevkime göre konuşacak olursam future daha iyi. bi de aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için future kadar rahat olmayabilir dedim. exvega andromeda kullanan bir arkadaşım kumaş olmasına rağmen çok terletiyor demişti, bi kullanıcı yorumlarına bak kafana yatarsa andromeda almak istiyorsan düşünebilirsin tabi ki ama bence f/p olarak 6-6.5k fiyat bandında alınırsa xdrive anka daha mantıklı.Neden hocam rahat değil midir?