Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xdrive Anka Kumaş 6.479,22TL

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Onur
5200 olduğu zamanı bilirim. Ah ah parasızlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Aydın
Xdrive bora var bende de bursa e spor takımı için yapılmış özel yeşil renk. Hayatımda kullandığım en konforlu koltuk. Dayanıklı ve sağlam. Tek sorunu deri olması :) yazın klima yoksa terletiyor

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Satıcı amazon değil , xdrive.
Beğenmediğimiz ya da bize göre olmadığı senaryoda direkt iade yapabiliyor muyuz ve kapıdan iade alırlar mı ?
Sırf 2 sebepten ötürü satıcı amazon istiyorum.
Son olarak arkadaşlar xdrive 15'li plus mu anka mı ? Bu koltukların montajını sökmek kolay mı ?
Bazı koltukların montajını yaptıktan sonra sökmesi çok zormuş , iade ederken sorun çıkarmaz değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xdrive'ın satıcısından almak ile amazon'un kendisinden almak arasındaki fark nedir acaba ?

amazon'da xdrive 15'li 7300 TL , sen yazdığında indirimde miydi

satıcı xdrive , amazon nasıl bir garanti veriyor acaba ?
Hocam xDrive satıcı yer idefix

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Lloyd
Arkadaşlar koltuk arayışındaydim dün 7500e trendyoldan alıcaktım vazgeçtim yarın alırım diye gece saatiydi bi baktım şuan amazonda 6500 tl hemen çöktüm bence fiyat iyi yeni zamlara göre ve kumaş modeli

Fiyat 6839₺ olmuş ama hala alınır. Boyu 180 üstü arkadaşlar kesinlikle değerlendirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Swanzy01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet tan
x Drive 1453 var şırnaktayım çevre illerden alabilecek olan varsa vereyim sıfır ( 10 15 kere PC başında ya oturdum ya oturmadım, poşetiyle boş odada duruyor)

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Fatih

sense1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Munzur Kılınç
Hawk Future'dan iyi mi bu?
ikisini de kullandım kendi görüşümü söylemek gerekirse xdrive anka , hawk future dan daha iyi değil "BENCE" future çok daha iyi. ama hawkın fab serisi xdrive ankadan daha kötü fiyat farkını düşünürsek 6.5bin civarında bulunursa anka alınması daha mantıklı olabilir benim şahsi fikrim

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Fatih
ikisini de kullandım kendi görüşümü söylemek gerekirse xdrive anka , hawk future dan daha iyi değil "BENCE" future çok daha iyi. ama hawkın fab serisi xdrive ankadan daha kötü fiyat farkını düşünürsek 6.5bin civarında bulunursa anka alınması daha mantıklı olabilir benim şahsi fikrim
Fame ile Future arasında Future'ye ekstra para vermeye gerek var mı?

sense1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Munzur Kılınç
Fame ile Future arasında Future'ye ekstra para vermeye gerek var mı?
hocam yalan olmasın fame kullanmadım ama oturma yerleri ve kenarları hiç rahat görünmüyor gözüme. Şahsen 9k para verecek olsam üstüne 1k daha koyup future alırdım. (aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için fikrim böyle)

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Fatih

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Fatih
valla bu koltuk hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem. Future'a göre daha fonksiyonlu bir koltuk ama future kadar rahat olduğunu düşünmüyorum.
Neden hocam rahat değil midir?

sense1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Munzur Kılınç
Neden hocam rahat değil midir?
illa ki rahattır 10k fiyat verdiğin koltuğun rahat olmama ihtimali azalıyor ama sünger ve kumaş kalitesine baktığımda ben kendi zevkime göre konuşacak olursam future daha iyi. bi de aktif olarak kullandığım ve memnun olduğum için future kadar rahat olmayabilir dedim. exvega andromeda kullanan bir arkadaşım kumaş olmasına rağmen çok terletiyor demişti, bi kullanıcı yorumlarına bak kafana yatarsa andromeda almak istiyorsan düşünebilirsin tabi ki ama bence f/p olarak 6-6.5k fiyat bandında alınırsa xdrive anka daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,523
Üyeler
167,504
Son üye
Thekir
Top Bottom