Öneri 7500f İçin Anakart Önerisi

MelihBey

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
6000
Merhaba. DDR 5'e geçeceğim çok üst seviye bir bilgisayar yapmıyorum anakart alacağım Colorful Battle-Ax B650M-PLUS V15 bide MSI PRO B650M-B arasında kaldım R5 7500F ile kullanacağım sizce hangisini alayım anakarta çok para harcamak ta mantıksız geliyor üst seviye bir sistem olmadığı için.

ne kadar f/p arasanda vrm mos yuvalarında soğutucu bulunması gerekli. m2ssd lerdede en büyük sorun ısınmaları gncel m2 lerde hem ömür hemde perfi soğutmasız veremez oyuzden hem mos hem vrm hemde m2 soğutucu olduğundan bunu öneiririm.

İlk attığım da yeterli olur seçim sizin;

İlk attığım da yeterli olur seçim sizin;

ne kadar f/p arasanda vrm mos yuvalarında soğutucu bulunması gerekli. m2ssd lerdede en büyük sorun ısınmaları gncel m2 lerde hem ömür hemde perfi soğutmasız veremez oyuzden hem mos hem vrm hemde m2 soğutucu olduğundan bunu öneiririm.
Hocam bu tavsiye ettikleriniz 5-5.5 civarında onun yerine BUNU almak mantıklı değil mi soğutu var fakat m2 de yoktur ayrıca wifi de var.

daha pahalısına mk yerine alt model mr linki atıp sorasında sanki r7 kullanıyomuşcasına 7k lık anakart öneriside iyiymiş. direkt kasadan pahalı anakart aldırcak :d.

dostum mr modelidie gayet yeterli kullandığın işlemcide hatta hiçbir mos vrm soğutucusu olmayan boş anakartlarda çalıştırır ama çalıştırır işte. kullandığın işlemcinin yediği tdp gayet düşük. gidipde 4k ya bomboş bir anakart alcağıan 4999 attığım mk alırsan hem soğutucu yuvaları hem uzun sürede sarkmayı engelleyen metal gpu desteği var. az öncede belirttiğim gibi ssd lerde ısınma problemi vardır sen gen4 de alsan onlar gen 2/3 hızında çalışır sebebi soğutma. attığım modelde m2 soğutmada var gerisi sana akalmış ben almıyorum :)

daha pahalısına mk yerine alt model mr linki atıp sorasında sanki r7 kullanıyomuşcasına 7k lık anakart öneriside iyiymiş. direkt kasadan pahalı anakart aldırcak :d.

dostum mr modelidie gayet yeterli kullandığın işlemcide hatta hiçbir mos vrm soğutucusu olmayan boş anakartlarda çalıştırır ama çalıştırır işte. kullandığın işlemcinin yediği tdp gayet düşük. gidipde 4k ya bomboş bir anakart alcağıan 4999 attığım mk alırsan hem soğutucu yuvaları hem uzun sürede sarkmayı engelleyen metal gpu desteği var. az öncede belirttiğim gibi ssd lerde ısınma problemi vardır sen gen4 de alsan onlar gen 2/3 hızında çalışır sebebi soğutma. attığım modelde m2 soğutmada var gerisi sana akalmış ben almıyorum :)
Evet hocam m-k yı almak hem bütçe olarak hemde özellik olarak mantıklı fakat wifi olayı sorun oluyor benim için. İnternet 1000mbps var ama bendeki wifi adaptörü ile 300-350 alıyorum anca üstelik modem yan odada. Anakartlarla beraber gelen wifi ler daha iyi diye duydum eğer wifi li bir anakart almaya değmezse m-k yı alıcam sanırım.

wifi li anakartlar 7500 wifili istersne önerebilirim ama herzaman kablo kullanırım wifiler dümen. yineede wifi istyosan 7500e önerebilirim bikaç modl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,450
Üyeler
196,965
Son üye
OFC1
Geri